Co do tych bakterii w moczu to jednak nie byłabym taka szybka by oceniać wynik jako typowo zły.. bakterie w osadzie mogą być z wielu przyczyn i nie jest to nic złego.. chyba, że zaznaczone jest na wyniku, że jest ich mega dużo i jest tam wykrzyknik.. i raczej jak nie ma innych chorób, wyników badań poza normą to nie jest to powód do podawania od razu antybiotyku..

Bakterie mogą się pojawić w osadzie z różnych miejsc.. ot choćby z przybrudzonego pojemniczka na mocz, ze złego pobrania materiału do badania- zawsze powinien to być strumień środkowy moczu a wiadomo, że u dzieci łapie się całość woreczkami zazwyczaj byle cokolwiek złapać, właśnie z naszych rąk przyklejając/odklejając woreczek itd itp.........

i w zależności od unowocześnienia laboratorium może być z brudnego od przekładania szkiełka, z wirówki, z brudnego naczynia (jeszcze często próbówki) do wirówki, itd, itp.......
Co do wyników badań 
sara2006 to po kolei..
AspAT - w normie 
AlAT - nieco podwyższony (norma 10-40) tu stawiałabym na osłabienie wątroby lekami..
 CRP
CRP- norma jest ujemna a tu się to białko C-reaktywne pojawiło.. hmm..sama nie wiem co o tym myśleć...
Na, K, - w normie
Wynik 
glukozy mam nadzieję, że podałaś błędnie.. bo w innym razie Twoja córcia powinna już od dawna być w śpiączce hipoglikemicznej- to dość optymistyczne stwierdzenie..

Norma jest od 55-110 (w niektórych laboratoriach od 60-120) Mniemam, że to jest poziom glukozy we krwi.
 Posiew
Posiew super, że nic nie wyhodowano..
 Mocznik
Mocznik baardzo niski.. no chyba, że coś znów źle napisane.. albo inne normy tego właśnie laboratorium..

Norma 
15-45  mg/dl (jaką miałaś u siebie jednostkę?) No chyba, że przez wątrobę coś nie tak z nim...
Reszta wg mnie ok.. włącznie z rozmazem krwii..