reklama

Chropowate policzki!!

reklama
No moja Hanulka też rwie się do siedzenia. Za rączki jak się ją podciąga to ślicznie siedzi, ale jak się póści to sama nie daje rady :) A już na spacerki w spacerówce, czy jeszcze gondola??
Moja też sie przekręca na brzuszek sama, i już przez dwie ręce potrafi. Bo na początku tylko przez prawą umiała :)
ale nie potrafi sama wrócić na plecy, albo jej sie nie chce, a Twój?

Hehehe mój mały identycznie jak Twoja smerfetka:-D:-D:-D za rączki jak się go trzyma to pięknie siedzi, obstawiony też daję radę a bez niczego poddaje się hehe. Z brzuszka na plecki też się jeszcze sam nie umie przekręcić i wtedy zaczyna stekać :-D:-D:-D:-D i trzeba mu pomóc. Co do wózka to jeszcze mieści mi się w gondoli więc póki co z niego korzystamy, ale spacerówką też śmigamy z tym, że wtedy mam ustawione siedzenie na prawie leżące i jest super:tak: w ogóle to ostatnio nauczył się krzyczeć i teraz już cały blok go słyszy hihihi:-)

No to podobnie jak moja :D zrobiła się taka rozdarta! Krzyczy jak duże dziecko :)
Jak jej się coś nie podoba to odrazu jest awantura.. :) hehe
My jeszcze ze spacerówką nie wychodzimy, jak już bedzie cieplutko to chyba wtedy spróbujemy :D
w gondoli jeszcze sie w sumie miesci, ale juz jej dużo nie brakuje :D
jest taka niesamowita. ostatnio uwielbia bawić się smokiem tzn. jak ma go w buźce to wyciąga i próbuje trafić spowrotem do buzi :) tak słodko to robi :D
a którego Twój się urodził??

Maciej robi dokładnie to samo ze smoczkiem:-D:-D no i do tego okropnie się teraz ślini i wszystko wkłada do buzi łacznie ze swoimi pięściami:-):-)
a malutki jest z 27 listopada.

No to jest tydzień starszy :D vsdb.jpg
Jakie te dzieci sa do siebie podobne, a zarazem wogóle inne :D
Moja teraz sobie smacznie śpi przytulona do swojej maskotki kaczki. Od urodzenia z nią śpi :)

Ostatnia edycja:
A Maciej szaleje na macie i oczywiście właśnie piszczy bo nie umie przewrócić się na plecki:-D maluda mała :-D

a teraz siedzi już ze mną przy kompie

Ostatnia edycja:
reklama
wiesz co ja małego kąpie w oilatum od początku i dopiero po nutramigenie zmiany na skórze znikneły:tak:
co do zabawy to zdecydowanie woli być u mamy na rączkach niż na macie:tak: jeszcze za bardzo to się sam nie bawi tylko wszystko gryzie:-D a Twoja malutka lubi się się sama bawić?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry