Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
benita_29 pisze:Dziewczyny, a czy ktoras z Was moglaby mi na priwie opisac jak dokladnie sie szykuje chrzest dziecka,mam na mysli od samego poczatku czyli cala organizacja "koscielna"i z jakimi kosztami jest to zwiazane.Pytam ,bo jestem prawoslawna a w prawoslawnej cerkwi jest troche inaczej.Ja to w ogole sie troche martwie czy znajdzie sie ksiadz ktory bedzie chcial mi ochscic dziecko,majac na uwadze ze ja nie jestem katoloczka i z Bartkiem nie mamy koscielnego..
maga_86 pisze:a jak wasze dzieciaczki zachowywały się podczas chrztu? ja obawiam się,że to będzie bardzo duży stres dla malucha i włączy na maksa swoją syrenę podczas mszy![]()
catherinka pisze:A ile czasu zajęły Wam przygotowania? My ciagle nie możemy się zebrać do ic rozpoczęcia, nie możemy się zdecydować gdzie je zrobić![]()
anian pisze:catherinka pisze:A ile czasu zajęły Wam przygotowania? My ciagle nie możemy się zebrać do ic rozpoczęcia, nie możemy się zdecydować gdzie je zrobić![]()
jakie przygotowania?
mąż poszedł "zamówić" chrzest, potem knajpa i to koniecTrochę dłużej zajęły mi przygotowania w domu,bo na trzy dni zwaliła mi się rodzina męża (5 osób)
![]()