Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja podobnie. Edgarek do chrztu będzie miał założone jasne sztruksowe ogrodniczki, a pod spód w zależności od pogody - bodziak i/lub bluzeczka dzianinowa. Na wierzch ewentualnie bluza misiowa [pokażę fotki po wszystkim].Hej, my chrzcimy jednak w połowie października.
Matko, dziewczyny, ile Wy osób zapraszacieU nas się zaprasza tylko rodziców i chrzestnych, więc jak nam wyszło 16 osób, to wszyscy mówią, że dużo:-)
Co do ubranka- nie cierpię takich typowo chrzcielnychDla mnie musi być dziecko po prostu na jasno ubrane. Hania była chrzczona w zwykłej jasnej sukieneczce a Wojcio w welurowych spodenkach białych i sweterku...
Dla Miesia zamówiłam kombinezon biały, taki ala miś. Pod spód założę mu kremowe rajstopki w kakaowy prążek i bodziaka z kołnierzykiem a w domu jakieś fajowskie spodnie![]()
Ironia świecę i szatkę kupowałaś sama, bo u nas to świecę kupuje chrzestny a szatkę chrzestna?swieca i szata - 50 zl :-)
matko 60 osob na chrzcinach?!!!

Poza tym jak na razie tylko się dowiaduję kto nie przyjedzie - niektórzy to nawet się nie tłumaczą, że mają urlop, szkolenie itp. - więc szaleństwa w sumie nie będzie a zaprosiłam więc zaliczone. Nic na siłę. 

co potwierdza, iż wybór był trafny. Wydaje mi się, że nie bez znaczenia jest fakt - jak zaznaczył - iż to pierwszy raz jego będzie.