reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chrzest :)

reklama
Basiu, z Karolka niezły przystojniak rośnie. A uśmiecha się po prostu bosko! I widzę, że z Martusią pasowaliby do siebie- takie same śpiochy :laugh: też jako jedyna wszystko przespała, a dzieci było chyba 7mioro.

Basiu Karolek fajny gosć i jak zwykle pięknie wyglądał, że nie wspomnę o rodzicach ;D
A możesz zdradzić gdzie kupiłaś taki śliczny gajerek dla małego i czy mu było wygodnie, bo też myślałam o takim małym garniturku?

Dziękujemy za wszystkie miłe słowa :)
Sumka - na allegro - ubranka krasnal. Było naprawdę ok, mały w ogóle nie protestował, mają duże rozmiary - tzn to było 62 (on nosi już w większości 68)- spodnie ledwo ale marynara za duża - luźna się trochę podnosiła do góry a rękawki trochę podwijałam. Była do tego jeszcze taka czapa - ale jak kucharska - wcale mu nie zakładałam. Generalnie jak widać siedział długo w tradycyjnej koszuli z kołnierzykiem i nawet nie protestował!!!
Kasiu - te nasze maluchy to nawet w ten sam dzień się urodziły...Kasia pewnie parę godzin starsza bo Karol o 23.50 :) ale Karolek tak generalnie śpiochem nie jest - bardzo ciężko go ululać ale śpi w dzień tak zazwyczaj od 11- 11.30 a msza była własnie na 11.30 więc nam się udało!!! tym bardziej że od rana nie spał w niedziele wiec padł...
A co do usmiechów - dziś mu się zebrało o 21.30 na mega uśmiechy i właśnie mąż walczył żeby go ululać, dopiero przed chwilą mu się udało

Basiu, Martusia o 20.35 :)
Jak nie boli jej brzuszek, to śpi jak suseł przez większość dnia, śpioszysko z niej okropne... no ale cóż- jacy rodzice, takie dziecko ;D

Rusałko i Basiu cudnie wyglądały Wasze malenstwa na chrzcie:)) ubranka pierwsza klasa:)))) oj beda miały co oglądac za kilka lat:)))

Rusałko super sukienusia kupiłaś ją w necie? ile tkie cacko?kurcze też się boje żę Oliwka bedzie głodna w kościele a u niej to nie ma przepuść i co ja wtedy zrobię

No może bezstresowiec ale i rozpieszczony szantażysta że tak dosadnie to powiem- jak tylko się go odkłada(gdziekolwiek-łóżeczko/wózek/leżaczek) wtedy kiedy ma ochote być na rączkach (czyli przez jakieś 90 % czasu ;D ) to drze sie w niebogłosy, dziś też ryczał-krzyczał przez około pół godziny bo zmeczony a nie mógł zasnąć i naprawdę taka skala ze ciezko to nazwac płaczem....w koncu spi na mnie w nosidełku bo ani łóżeczko ani leżaczek ani nawet bujanie na raczkach nie zadzialaly - ja naprawde nie potrafie go uśpić i juz czasem jestem przez to zalamana i mam ochote ryczec razem z nim (pare razy mi sie zdarzyło :) )
I najlepsze że potrafi sie usmiechac i plakac na przemian, normalnie zmienia miny jak rasowy aktor-właśnie tak miał dzis-zmeczony marudzi ale sie rozglada i uśmiecha do mnie i momentalnie uśmiech przeradza sie w podkówke i jęczenie, mama - utula-uśmiech...i za moemnt znów płacz ...zmienny jak kobieta w ciąży ;D
No ale nie bede narzekac bo jakichs wiekszych klopotów nie mamy a takie to pewnie musza byc....

reklama
dziekujemy za tyle komplementów!
Beatko- sukenkę -pisałam- kupiłam iu mnie w pobliskim sklepie..- dałam niecałe 60 zł

Do góry