Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
więc ja w końcu zakupiłam . jestem zachwycona.. mogę wreszcie coś ugotować, zrobić coś w domu (czyli np posprzatać) nie mówiac o błyskawicznym wyjściu na zakupy bez telepania wózka na dół..
no i zaletą tej chusty jet to, że posiada kieszonki do których mogę włożyć np pieniążki czy telefon - i nie musze brac drugiej torby na takie rzeczy przy wyjściu np. do sklepu..
generalnie mi super przypasowała - jedyną jej wadą jest to, ze małemu jest w niej dość ciepło - po prostu go nie przykrywam - w zimie mi to nie będzie przeszkadzało. ale mamom, które w lecie urodzą i wtedy będą chciały tam noworodki wkładac to raczej może przeszkadzać..
Kupiłam chustę z chusta.pl i jestem zachwycona, polecam gorąco, mała prawie cały czas w niej wisi, a mnie wreszcie ręce nie bolą od noszenia jej, a trzeba nosić ją często bo ma kolkę. W chuście bardzo szybko się uspokaja i zasypia.:-)
no dobra.. po jakims dłuższym czasie moge uczciwie odpowiedzieć .. CHUSTA jak najbardziej TAK !!najlepiej długa wiązana nie wiem jak mogłabym sobie bez niej poradzić
Miesiąc temu urodziła się nam Daria, poza nią mamy jeszcze rocznego synka Kamila.
Ponieważ skończył mi się "urlop macierzyński" postanowiliśmy z żoną zakupić chustę na kółkach do noszenia małej, żeby żona mogla spokojnie wychodzić z dwójką dzieci na spacerki. I tu zaczęły się schody - chusta jest, instrukcja noszenia jest, filmy instruktażowe wygrzebane w internecie są, ale za cholercię nie jesteśmy w stanie odpowiednio ułożyć Darii w chuście.
Czy może któraś z pań jest z z Białegostoku (lub okolic), ma taki rodzaj chusty i byłaby w stanie udzielić kilku rad odnośnie obsługi? Chusta jest z Oppamamy.
Z góry dziękuje i czekam na szybką odpowiedź.