eZOJA
Życie jest pięne :)
trascha a w jakiej pozycji yla te 2 godzinki w chuscie
Ja w "kieszonce" w pionie to pamietaj zeby jej glowke przekrecac co jakis czas zeby jej nie zdretwiala szyjka ;-)
a zdjecie... zalezy gdzie je masz i jak chcesz wkeic.
najprosciej to:
edycjach zaawansowanych (gdy piszesz wiadomosc juz) to jest 5 obrazek nad teksetem taki obraz z drzewem w srodku. Ale najpierw wybierz zdjecie ktore jest gdzies np fotosik czy picasa ale nie na kompie. Klikasz w zdjecie prawym przyciskiem myszki i wybierasz "kopiuj adres URL grafiki" , pozniej otwierasz ten kwadracik z drzewkiem i tam wklejasz ten link no i "zatwierdz odpowiedz" jak skonczysz dalej pisac tutaj ;-)
nie umiem inaczej wytlumaczyc i ja tak wklejam fotki ;-)
Ja w "kieszonce" w pionie to pamietaj zeby jej glowke przekrecac co jakis czas zeby jej nie zdretwiala szyjka ;-)a zdjecie... zalezy gdzie je masz i jak chcesz wkeic.
najprosciej to:
edycjach zaawansowanych (gdy piszesz wiadomosc juz) to jest 5 obrazek nad teksetem taki obraz z drzewem w srodku. Ale najpierw wybierz zdjecie ktore jest gdzies np fotosik czy picasa ale nie na kompie. Klikasz w zdjecie prawym przyciskiem myszki i wybierasz "kopiuj adres URL grafiki" , pozniej otwierasz ten kwadracik z drzewkiem i tam wklejasz ten link no i "zatwierdz odpowiedz" jak skonczysz dalej pisac tutaj ;-)
nie umiem inaczej wytlumaczyc i ja tak wklejam fotki ;-)
Jak tylko śpi to jestem przeszczęśliwa - zwłaszcza w niedzielę gdy jesteśmy same - bo nie dość, że jestem w niedoczasie z pracą wszelaką to dodatkowo mam zadyszkę siłową ( te "rwane" noce :-( ) więc wolę nie eksperymentować. Poza tym zastanawiam się czy nie jest za mała.