reklama
andariel no widac ze mu sie dobrze spi
slodziaczek nasz :-)
hehe i widac ze opadl... wszedzie pisza, ze glowka dziecka musi byc na wysokosci takiej zeby latwo mozna bylo dac buziaka w czółko dziecka ;-) w tedy jest dobra wysokosc ;-)
forever ;-)
slodziaczek nasz :-)hehe i widac ze opadl... wszedzie pisza, ze glowka dziecka musi byc na wysokosci takiej zeby latwo mozna bylo dac buziaka w czółko dziecka ;-) w tedy jest dobra wysokosc ;-)
forever ;-)
traschka
Mama Marysi
wiązanie na dziś: podwójny X - rany ale proste!
Zaczęłam od kieszonki a była znacznie trudniejsza, choć chyba lepiej trzyma. Ten 2X jest fajny jak chce się dziecko często wyciągać i wkładać z powrotem, kieszonka za to na dłużej, np spacerek. Ja po domu chyba będę wiązać ten 2X.
A tu filmik dla chętnych:
‪baby front cross carry‬‏ - YouTube
Zaczęłam od kieszonki a była znacznie trudniejsza, choć chyba lepiej trzyma. Ten 2X jest fajny jak chce się dziecko często wyciągać i wkładać z powrotem, kieszonka za to na dłużej, np spacerek. Ja po domu chyba będę wiązać ten 2X.
A tu filmik dla chętnych:
‪baby front cross carry‬‏ - YouTube
icak
Fanka BB :)
forever na pewno będzie lepiej, my jutro idziemy na pierwszą gimnastykę
andariel gratuluję zachustowanego maluszka
ale tak jak larvunia napisała następnym razem spróbuj go bardziej do góry podciągnąć, będzie i tobie i jemu wygodniej
kati gratuluje zakupu chusty ;-)
trasia dzięki za linka, przyda się na pewno, ja póki co zostaje przy kieszonce, a 2x za niedługo
blusia rozglądaj się za używaną nati, mimo że ceny nie są znacznie niższe od nowych, to tak jak trasia pisała używane są już złamane i lepiej się wiążą
Wczoraj wyszłyśmy pierwszy raz "na świat" zachustowane i zrobiłyśmy furore na ulicy, wszyscy zaglądali jak na zjawę, nawet samochody zwalniały

andariel gratuluję zachustowanego maluszka
ale tak jak larvunia napisała następnym razem spróbuj go bardziej do góry podciągnąć, będzie i tobie i jemu wygodniejkati gratuluje zakupu chusty ;-)
trasia dzięki za linka, przyda się na pewno, ja póki co zostaje przy kieszonce, a 2x za niedługo

blusia rozglądaj się za używaną nati, mimo że ceny nie są znacznie niższe od nowych, to tak jak trasia pisała używane są już złamane i lepiej się wiążą
Wczoraj wyszłyśmy pierwszy raz "na świat" zachustowane i zrobiłyśmy furore na ulicy, wszyscy zaglądali jak na zjawę, nawet samochody zwalniały

Ostatnia edycja:
Aestima
Fanka BB :)
My się dzisiaj pierwszy raz zachustowalismy
Kieszonka chustą nati- rewelacja! Małycały dzień marudny a w chuście się ukoił od razu. O niebo lepiej niż w nosidle- a mamy b. dobre. Jutro próbujemy kołyskę (Mały lubi być noszony w tej pozycji).
Tarsia a to 2 x można u takich maluchów??
Tarsia a to 2 x można u takich maluchów??
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Icak - napisz jak na zajęciach. A ja próbuję się wkręcić na rehabilitację w ramach NFZ więc jutro trzeba kolejną kasę na prywatną wizytę wydać.
I ja i opiekunka ( bo Mamie na razie książkę Zawitkowskiego wcisnęłam ) ćwiczymy i masujemy i jakby jest lepiej. 
Aż taką furorę zrobiłyście chuściaste ?;-)
I ja i opiekunka ( bo Mamie na razie książkę Zawitkowskiego wcisnęłam ) ćwiczymy i masujemy i jakby jest lepiej. 
Aż taką furorę zrobiłyście chuściaste ?;-)
icak hehehe ta jak u mnie na wiosce, kazdy sie gapil ;-) Tylko tu na wiosce u mnie kazdy sie zawsze gapi na kazdego hehehehe, szczegolnie u mnie i dlatego ja tylko do lasu z dziecmi wynuzam sie a tak to jezdzimy zawsze do miasta tam gdzie kiedys mieszkalam do rodzicow... w miescie jeszcze w chiuscie nie bylam trza sprobowac ;-)
reklama
traschka
Mama Marysi
Aestima, Icak u mnie w instrukcji jest napisane, że 2X można od 6 tygodnia a w innej widziałam, że od urodzenia. Po prostu trzeba przykryć główkę z jednej strony kawałkiem chusty, tak jak w kieszonce kiedy dziecko zaśnie.