forever nam się udało szybciutko dostać na nfz, rehabilitantka mi mówiła, że dorośli czekają nawet do stycznia a maluszki od razu biorą i tak jak w piątek dostałam skierowanie i poszłam się od razu zarejestrować to mi małą od razu obejrzała i powyginała i umówiłyśmy się na środę tj. dziś-więc expres. Dziś ładnie poćwiczyła obracanie główki, podnoszenie, poturlała ją pani na piłce i stwierdziła, żeby hanie stymulować w domu i sama da sobie radę, że jest w miarę ok i nie będziemy dodatkowo uaktywniać tych mięśni i mamy spokojnie przyjść w 3 m-cu:-)
Ale jak widać na twoim przykładzie co miasto to inaczej, więc w W-wie o wiele trudniej na pewno:-(, ale mam nadzieję że uda wam się szybciutko wspomóc Krysię i to napięcie szybko zniknie kochana
larvunia w szoku byłam, ze taka reakcja ludzi. Mimo że miasteczko niewielkie bo 30 pare tysięcy mieszkańców, ale tego się nie spodziewałam

Pierwsze koty za płoty, zapewne wiele z gapiów zachodziło w głowę jak można tak dziecko nosić, że może mnie na wózek nie stać
emiolka super zachustowany Mariuszek i zgadzam się w 100%, że chusta to rewelacyjny wynalazek
kati pięknie -też nie mogłam wytrzymać i jak tylko otworzyłam paczkę to omotałam Hankę, następnym razem tylko nóżki bardziej mu podnieś, żeby były na wysokości pępka i będzie git
agabre nie zastanawiaj się, zapewne Hania polubi chustę, dzidzie czują się znowu jak w brzuszku tak blisko mamy, no i jaka swoboda ruchu dla nas, z wózkiem nie można wejść wszędzie zwłaszcza pks odpada z tym wąskim korytarzykiem pomiędzy siedzeniami
mrsmoon o jaki debiut ładny, jak się zachowywało maleństwo, podobało się? Nie macałam elastycznej, mam tylko tkaną ale wiąże się łatwiutko w 2 minutki-tylko trzeba dobrze naciągnąć to jest podstawa.
Edit:my z dziś, słabo nam się nóżki ułożyły

ale było przynajmniej 2h spanka :-)
przy okazji ekspnujemy pozostałość brzuszka