reklama

chusty

larvuniu bo tu nie chodzi o potrzebę tylko o kaprys taki...:) Strasznie mnie to wzięło, a że ponad metr wiszących za węzłem ogonów (licząc bez skosów!!!) naprawdę mnie wkurza to chcę też chustę dobrą dla siebie. A ta będzie dla męża jak znalazł. Mieszkamy w górach więc chusta na wycieczki idealna:)

reklama
traschka to moze ja do tego Cieszyna też zajadę, przez Czechy to rzut kamieniem, ale musiałabym mieć dowód dla małego hmmm pomyślimy... a kiedy to?

Larvunia ja dopiero zaczynam przygode z chustą jutro (jak mały pozwoli i nie będzie marudził) to poczytam i poszukam filmików na necie :-)
A mój Mati jak twoja Misia ciągle cyca szuka i ciągle głodny :-) musiałybyśmy ich kiedyś zapoznać bo mają te same upodobania hahaha :-)

a co do męża już czaka jak chusta wyschnie i jest chetny chcemy małego we wrześniu w góry zabrać to będzie jak znalazł :-)

forever doczytałam własnie ze twoja krysia ma małe problemy z aymetrią. Jezeli bedziecie cwiczyc to mała bardzo szybko z tegoo wyjdzie. Moja Jula mieła stwierdzone wzmozone napiecie mioesniowe ja miała 2,5 mies. cwiczylismy z nia met. Vojty w domu po dwoch miesiacach było juz super. pomimo tego ze w wieku tych 2,5 mies. byla na poziomie noworodka to cwiczenia zrobiły tak swietna robote ze mała szybko dogonila rowiesników, a nawet ich przegonila. Tylko trzeba byc systematycznym
Zazdroszcze tego chustowania, jak ogladam te wasze zachustowane dzieciaczki to tez bym chciala, ale z dwojka to ciezko

mój maluszek główke odgina bo musi widzieć i troche mu sie nie podobało, czy z waszymi też tak było? bo jak sie zmęczył to położył głowke i zasnął ale jak sie obudził to cyca od razu szukał ;-) :-)
tak samo u nas; jak nie śpi, od razu szuka cyca; niejednokrotnie potrafi się rozpłaszczyć na dekolcie niczym glonojad;-)

my z Vojty zrezygnowaliśmy; mały zbyt mocno odbierał to jako przemoc; neurolożka stwierdziła, że nie ma sensu go w takim razie męczyć, bo jego stan tego nie wymaga; ale fakt, przynosi efekty bardzo prędko;

tak samo u nas; jak nie śpi, od razu szuka cyca; niejednokrotnie potrafi się rozpłaszczyć na dekolcie niczym glonojad;-)

hahahahahaha :-D
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Ja co prawda niezachustowana ale śledzę temat uważnie, fajnie Wam wychodzą te wiązania :)

A w temacie glonojada to moja tak samo, dekolt czy ramię - nie ma znaczenia ważne aby się przyssać i wczoraj mi nawet malinkę na ramieniu zrobiła... :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry