reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

chusty

reklama
a moja całą piąstkę sobie do buzi wkłada...albo swoje przedramię doi;-)raz tak głęboko palec włozyła, że ją na wymioty szarpnęło

dziewczyny dzięki za ten temat :-):-):-) jestem zachwycona chustą :rofl2::happy:
Mateusz śpi od godzinki u mnie w chuście a ja jeszcze nigdy tyle w chacie nie zrobiłam :-)

Misialina przyjeżdżaj z Malwinką i popróbuj w chuście zapraszam - pewnie Wam sie spodoba :-)

larvunia, trasia dzięki za uznanie, ale jeszcze troche niedociągnięć mamy, ale najważniejsze że Hanka się uspokaja :-)
kati rewelacja że Mateuszek polubił chustę, dla nas to też dar z nieba

Icak, aaga1407 - wczoraj nie miałam siły napisać, ale byłam u innego lekarza na konsultacji - takiego co zawiaduje oddziałem rehabilitacyjnym dla maluchów w szpitalu - coby ewentualnie tam chodzić i powiedziała, że asymetria jest minimalna i mamy gimnastykować się - dosłownie - kołyska, rączki do główki, rączki do nóżek na parę sposobów, kolanka do brzuszka kilka razy dziennie w domu oraz pokazać się za 6 tyg. Cwiczenia podobne do tych co mi w sobotę rehabilitantka zaordynowała więc widzę poprawę.Ale... lekarz z wczoraj powiedział, że żadnego kładzenia na brzuszek ( rehabilitantka inaczej )... I weź tu bądź mądra...:wściekła/y:
No nie pozostaje mi nic innego jak przekonać Młodą do chusty :tak:

forever - u nas też jedna neurolożka zakazała kłaść malca na brzuszek, bo wtedy z racji asymetrii przekręca się (leci) w jedną stronę i takim kładzeniem będę to pogłębiać, ALE: muszę brać pod uwagę fakt, że to właśnie pozycja na brzuszku rozwija i pozwala nabywać nowych umiejętności, a dwa że dobrze robi na przepukline pepkową; więc jak zwykle trzeba sobie ZA i PRZECIW rozważyć i samemu podjąć decyzję kogo słuchać:) ja na brzuszku układam, tym bardziej, że Leo to lubi; a nasza pani rehabilitantka nie widzi ku temu przeciwskazań;

Traschka dzięki zobaczymy czy dam rade sie wybrać, :-) potrzebuje kogoś kto by ze mną jechał bo za daleka droga bym małego sama zostawiła z tyłu autka, a przez Czechy jednak jechać nie moge bo Mateusz przecież nie ma dowodu ani paszportu...

reklama
kati no tak... ja jadę sama bo mam w miarę blisko. 30 km ale ekspresówką więc w 20 minut jestem na miejscu. Ale byłoby fajnie się spotkać. Może Misia się wybierze i przypilnuje dwóch fotelików z tyłu przy okazji?:)

Do góry