reklama

chusty

reklama
Evka jak juz go omotasz to mow do niego, smyraj po pleckach i chodz po mieszkaniu :tak: uspokoi sie na bank daje ci moje slowo :tak:
no chyba ze jest z tych nielicznych dzieciolkow ktore nie toleruja chust :-p;-) ale w co watpie ;-)

na filmikach wygląda to dość banalnie - hmmm, a ja mam problem z włożeniem Bąbla do wiązania "kołyska"!!! myślałam już, że mu nóżki połamię:zawstydzona/y:niemota ze mnie jakaś.............

trasia fajny filmik, dobre jest to podniesienie rąk przy naciąganiu, o tym nie pomyślałam ;-)
blusia powodzenia, oby sie udało zdobyć chustę
andariel tak jak kiedyś pisała larvunia najważniejsze by dziecię było najedzone, przewinięte i wtedy je hop do chusty bo jest w miarę spokojne
evka moja dziś 3 dzień w chuście i znowu na początku płacz, prężenie a po 10 minutach głaskania, chodzenia znów usnęła, więc trzeba tych małych terrorystów przetrzymać czasem

Poszłam za waszą radą i po 2h spanka w chuście na mnie odwiązałam ją i zapakowałam do łózia w chuście a ten mały skubaniec już po minucie się obudził, nosz kurka spryciula :eek:

Dziś widziałam na ulicy dziewczynę z taką chustą jak Larvuni - tylko lokator większy :tak: - że była ubrana w dżinsy i fioletową bluzkę to wyglądała rewelacyjne. :-) A ja, że mam wciąż problem z brzuszkiem Młodej no i jak się dziś okazało sztywnymi nóżkami oraz asymetrią :-(to zupełnie nie mam głowy do chustowania.

reklama
A ja, że mam wciąż problem z brzuszkiem Młodej no i jak się dziś okazało sztywnymi nóżkami oraz asymetrią :-(to zupełnie nie mam głowy do chustowania.

oj forever co się stało, jak to Krysia ma sztywne nóżki, na czym to polega i asymetria też nóżek? kochana napisz coś więcej i co teraz jakaś rehabilitacja Krysieńki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry