reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Hej.

No wlasnie ja go przekonuje i nic nie skutkuje narazie. Bede marudzila jak wrocil z Polski, i moze juz w lipcu bede go wyciagala na zakupy.
Wozek mamy juz wybrany, i zostanie wyslany w sierpniu do Uk z Polski. Po znajomosci. Wozek +fotelik+ posciel przewijak, koplet poscieli z poszewkami, przescieradlo.
Bo wybralam go sobie w swieta na urlopie, i o dziwo podoba mi sie caly czas! przede wszystkim jest bardzo leciutki - stabilny.
Lozeczko tez mam wybrane z IKEA, ale milo by bylo tam podjechac i obejrzec na zywo. Bo widzialam tylko online.
No i tak jak u atram czeka mnie remont w dwoch pokojach...
Pozostalo mi dokupienie drobnych rzeczy kosmetyki pieluchy i lozeczko...

reklama
A ja pragne bialej poscieli takiej gladkiej.Najchetniej z haftem Richelie(tak to sie pisze?),albo z koronka.I takiego czegos nie umiem znalezc.

sliczna musi byc :)
moze zobacz w Zara Home? kiedys widzialam cos podobnego :) oni maja wlasnie takie haftowane posciele i z reguly jasne :)

sprawdzą się sprawdzą są super :tak::tak::tak:

a ja polecam pościele z IKEA - domel miał 3 na zmianę i super się sprawdziły. teraz planuję dokupić taką

VITAMINER RAND Pościel do łóżeczka, 4szt. - IKEA
super super :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A ja kobitki preferuję pościele z IKEA - domel miał 3 były extra

teraz planuję kupić taką - aby drugiemu odmienić :-D

fajna ta posciel :) musze u siebie zobaczyc :)
tylko to pozniej , bo narazie nie planuje kupowac

icarium sliczne

ja dzisiaj bylam w h&m i tez kupilam kilka slicznych rzeczy :)))
zaraz pstrykne focisze :)

o mam :)
eldu75.jpg

qn7lh4.jpg

zeby sie R milo zrobilo, w koncu dzisiaj dzien ojca :-D
5n7ocl.jpg

wqzpyu.jpg

super ciuszki :)
te spodenki i bodziaki z love mam tez dla swojego hehe

icarium super zakupy :tak::tak::tak: to body dla tatusia świetne :-D:-D

ja miałam ambitny plan prasowania...ale domel tak strasznie ulewał że pralka i suszarka chodziły 4 razy dziennie...na prasowanie już brakło czasu :sorry:

pysia ja tez wychodze z tego zalozenia ze lepiej na raty wszystko kupowac bo pozniej wszystko naraz to meczace jest. Poza tym teraz na spokojnie mozna poszukac i sie zorientowac.

atram sliczne te ciuszki!

ja podobnie jak wy uważam że rzeczy dla maleństwa powinno się już powoli kupować a nie wszystko na ostatnią chwilę. Teraz jeszcze jest czas żeby sobie pooglądać i powybierać a na ostatnią chwilę to zazwyczaj bierze się to co jest bez zastanowienia bo już nie ma czasu na przesmradzanie. A poza tym teraz w sklepach coraz częściej tak jest że nie mają w magazynie produktów tylko się je zamawia. Ja początkowo na łóżeczko miałam czekać 2 miesiące ale okazało się że ktoś zrezygnował i dostałam je po tygodniu. No i kupując wcześniej rozkładają sie wydatki. Ja na przyszły miesiąc zaplanowałam zakup pościeli, ochraniacza na materac i rożka (zobaczymy co z tego wyjdzie), chciałabym taką ładną z bajerami typu ochraniacz na łóżeczko i falbanka maskująca materac:) jedną już pościel taką mam po dziecku siostry ale za bardzo nie trafia w mój gust- trochę za ciemna jest.

atram, ciuszki super:-)
też powoli kompletujemy rzeczy dla maluszka, bo lepiej jest to wszystko na raty kupić, a nie wszystko na raz.

Asionek patrzylam w Zarze ,ale niestety poscieli dla dzieci online nie bylo.Ale za to piekne do mojego pokoju .Zachorowalam na nie !
Atram to body tez ma i do tego byly czapeczki .

elifit książki pod nóżki łóżeczka? a po co mi one? :-p

Zalecają kłaść dziecko pod lekkim skosem, żeby w razie czego nie zadławiło się mleczkiem przy ulewaniu no i tak też łatwiej się podobno oddycha. Są nawet na allegro takie specjalne poduszki kliny i zastanawiam się czy takiej nie kupić TERMOPLASTYCZNA PODUSZKA KLIN SMART NOWOŚĆ!!! (1672734043) - Aukcje internetowe Allegro
Przydaje się przy katarku i przeziębieniu.

Ja też muszę się wreszcie z zakupami ogarnąć i zastanowić jakie meble do dziecięcego pokoju kupić.

reklama
Asionek patrzylam w Zarze ,ale niestety poscieli dla dzieci online nie bylo.Ale za to piekne do mojego pokoju .Zachorowalam na nie !
Atram to body tez ma i do tego byly czapeczki .

oj tak maja tam ladna posciel :)

Zalecają kłaść dziecko pod lekkim skosem, żeby w razie czego nie zadławiło się mleczkiem przy ulewaniu no i tak też łatwiej się podobno oddycha. Są nawet na allegro takie specjalne poduszki kliny i zastanawiam się czy takiej nie kupić TERMOPLASTYCZNA PODUSZKA KLIN SMART NOWOŚĆ!!! (1672734043) - Aukcje internetowe Allegro
Przydaje się przy katarku i przeziębieniu.

Ja też muszę się wreszcie z zakupami ogarnąć i zastanowić jakie meble do dziecięcego pokoju kupić.

dobrze , ze napisalas to , bo wlasnie myslalam czy kupowac czynie ... tutaj widzialam sporo takich specjalnych podkladow tylko nie wiedzialam czy mozna czy nie to stosowac ..

Do góry