reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

kasia ja bym tego tak nie zostawiła, jak masz paragon i możliwość podjechania do tego sklepu to jedź i niech ci ten stojak wymieni na to co chciałaś, ja to zawsze mówię, ze polak to zawsze kombinator, wiem że sama polką jesterm ale szlak mnie trafia jak słyszę o takich cwaniakach :/

icarium
fajne flanelowe i tetrowe pieluchy, a te wielorazowe ktoś kupował na forum i nawe Miłka gdzieś wrzucała link o tych pieluchach, poszukam i wrzucę

reklama
z chęcią bym pojechała ale do tego sklepu mam jakieś 60km więc chyba jeszcze raz szwagierkę wyślę bo ona mieszka w tym mieście. Zobaczymy co z tego będzie oby się nie okazało że łóżeczko nie takie (jutro się okaże jak szwagierka ja do nas przywiezie)

A ja pragne bialej poscieli takiej gladkiej.Najchetniej z haftem Richelie(tak to sie pisze?),albo z koronka.I takiego czegos nie umiem znalezc.

icarium
fajne flanelowe i tetrowe pieluchy, a te wielorazowe ktoś kupował na forum i nawe Miłka gdzieś wrzucała link o tych pieluchach, poszukam i wrzucę

Będę wdzięczna :-)

Bardzo ładne, ale moim zdaniem nie warto wydawać tyle na pościel :baffled:

A ja pragne bialej poscieli takiej gladkiej.Najchetniej z haftem Richelie(tak to sie pisze?),albo z koronka.I takiego czegos nie umiem znalezc.

Białej :confused: Wiesz co czynisz? ;-)Przy małym dziecku jest tyle kolorowych 'wypadków', że biel wydaje mi się bardzo niepraktyczna. Ale oczywiście będzie wyglądać pięknie ;-)

To moje jedyne 'ciuszkowe' zakupy :) Szkoda, że nie wiedziałam, że coś takiego jest jak młody był mały :/ Mam nadzieję, że sie sprawdzą :)

sprawdzą się sprawdzą są super :tak::tak::tak:

a ja polecam pościele z IKEA - domel miał 3 na zmianę i super się sprawdziły. teraz planuję dokupić taką

VITAMINER RAND Pościel do łóżeczka, 4szt. - IKEA
super super :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A ja kobitki preferuję pościele z IKEA - domel miał 3 były extra

teraz planuję kupić taką - aby drugiemu odmienić :-D

icarium sliczne

ja dzisiaj bylam w h&m i tez kupilam kilka slicznych rzeczy :)))
zaraz pstrykne focisze :)

o mam :)
eldu75.jpg

qn7lh4.jpg

zeby sie R milo zrobilo, w koncu dzisiaj dzien ojca :-D
5n7ocl.jpg

wqzpyu.jpg

Ostatnia edycja:
Karolciu- moja Zuzia miała białą z falbanką -,na ochraniaczu na główka wyhaftowany był tylko różowy słonik.Pięknie sie sprawdziła,cudnie czyściutko wyglądała i wbrew pozorą nie miala kolorowych kleksów.Zreszta jestem maniaczką prania pościeli nie tylko moich dzieci.

Rudson - podoba mi się ta pościel :) Zawsze myślałam, że w Ikei mają niestandardowe wymiary, ale widzę, że wszytko jest tak jak trzeba ;) No i cena rozsądna...

Atram - bardzo ładne ciuszki :) Widzę, że kolorystyka unisex :p Takie zawsze podobają mi się najbardziej ;)

reklama
Rudson -

Atram - bardzo ładne ciuszki :) Widzę, że kolorystyka unisex :p Takie zawsze podobają mi się najbardziej ;)

oj tak, unisex musi byc
mysle ze glownie dlatego ze nie przepadam za zimnym odcieniem niebieskiego z ktorego wykonane jest wiekszosc ciuszkow dla chlopczykow

ale koszule zajebiste widzialam tez i sweterki w serek oj sliczne bylo
next time ;)))

Do góry