reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

laseczki byłam dziś w Biedronce sa chusteczki za 9,90 Huggies 3 paczki po 64 szt !!! (normalnie chyba 1 paczka ok 5 zł kosztuje)

a tu daje wam fajną stronkę którą znalazłam

PromoBaby.pl -> aktualne promocje :happy: przy tych ilościach pieluch i chusteczek warto polować na takie akcje!!

fajna stronka!

ja też byłam w biedronie dzisiaj ale nam huggiesy nie spasowały bo są zimne a mój mały jest wybredny ;)

kupiłam dade 2 na próbę, zobaczymy czy się sprawdzą, jak narazie bella happy przemakają, pampersy są ok.

reklama
fajna stronka!

ja też byłam w biedronie dzisiaj ale nam huggiesy nie spasowały bo są zimne a mój mały jest wybredny ;)

kupiłam dade 2 na próbę, zobaczymy czy się sprawdzą, jak narazie bella happy przemakają, pampersy są ok.
U nas sprawdziły się DADA1, bo 2 niestety ale przemakają, może są jeszcze za duże? Sama nie wiem, ale 1 spisały się super i mogę je śmiało porównać do pampersów :tak: Bella Happy też mam, ale na na 100% będą jeszcze za duże, zobaczymy potem, bynajmniej kiedyś byłam z nich zadowolona :tak: Teraz wypróbowałam jedną którą dostaliśmy w paczce ze szpitala, ale ciężko mi coś powiedzieć bo chwilę po założeniu była kupcia :zawstydzona/y::-D

Zapas chusteczek huggies z biedronki zrobiony :tak::-D Z tym ,że jak dla mnie to one śmierdzą :zawstydzona/y: Najbardziej pod pasowały mi nivea, mięciutkie i super zapach :tak:

Ostatnia edycja:
U nas sprawdziły się DADA1, bo 2 niestety ale przemakają, może są jeszcze za duże? Sama nie wiem, ale 1 spisały się super i mogę je śmiało porównać do pampersów :tak: Bella Happy też mam, ale na na 100% będą jeszcze za duże, zobaczymy potem, bynajmniej kiedyś byłam z nich zadowolona :tak: Teraz wypróbowałam jedną którą dostaliśmy w paczce ze szpitala, ale ciężko mi coś powiedzieć bo chwilę po założeniu była kupcia :zawstydzona/y::-D

my wyrośliśmy z pampków premium care 1, bella happy 2 nam przemaka ale rzeczywiście są duże więc może dlatego? W każdym razie mokre ubranka po bokach, dada 2 jest rozmiarowo mniejsza niż bella. Na razie założona 1sza dada i mały śpi, zobaczymy ;)

moj mały ważył 10go 4200g ;-)

Jak pieluszka jest za luźna w nóżkach to faktycznie może przeciekać. Ja się zgapiłam i dady 1 nie kupiłam a na co dzień to ich chyba nie ma :(.
Z Zosią przerzuciłam się na dady jakieś pół roku temu i jestem zadowolona.

my wyrośliśmy z pampków premium care 1, bella happy 2 nam przemaka ale rzeczywiście są duże więc może dlatego? W każdym razie mokre ubranka po bokach, dada 2 jest rozmiarowo mniejsza niż bella. Na razie założona 1sza dada i mały śpi, zobaczymy ;)

moj mały ważył 10go 4200g ;-)
A mój mały 2-go 4290g ;-):-D Teraz nie wiem ile ale stale tylko je :zawstydzona/y: No te dada2 są niby niewiele większe od dada1 ale co któraś mi przemaka :sorry2:

ok dady sprawdzone, nie przemakają jak narazie.. bella przemakały też od spodu. Szkoda tylko że dady tak śmierdzą :dry: sztucznością :dry: ogółem myślę że będę ich używać.. za tą cenę :tak:

szkoda , ze u mnie tych pieuch nie ma ... narazie na pampkach jedziemy musilam dokupic jednynek , bo jedna paczka za alo , a na 2 za malutki jest jeszcze :)
pozniej zaczne kombinowac moze z innymi pieluchami ....

od siebie moge powiedziec , ze warto zorbic zapas wkladek do stanika :) ida jak woda u mnie :/
no i staniki jednak te odpinane sa wygodniejsze chociaz nie grzesza ladnoscia hehe
w zwyklych niewygodnie jednak bardzo , a myslalam , ze dam rade :)
mam dwa do karmienia i musze dokupic , bo non stop brudne od mleka sa , a po nocy cale mokre tak mi leci z piersi :szok:

Ja dostałam od rodziców paczkę pampersów premium care 1, i już 3 razy zdarzyło mi się,że mała ma plecki z boku mokre. Zawsze z tej strony na jakim boczku akurat leży. Nie wiem co robić, bo po raz kolejny muszę spiworki prać :wściekła/y: Nie sądzę aby były za male, bo jest jeszcze duzo miejsca aby zapiąć z przodu. Hania dzisiaj ważyła na wizycie 3030 gram więc tym bardziej.

szkoda , ze u mnie tych pieuch nie ma ... narazie na pampkach jedziemy musilam dokupic jednynek , bo jedna paczka za alo , a na 2 za malutki jest jeszcze :)
pozniej zaczne kombinowac moze z innymi pieluchami ....

od siebie moge powiedziec , ze warto zorbic zapas wkladek do stanika :) ida jak woda u mnie :/
no i staniki jednak te odpinane sa wygodniejsze chociaz nie grzesza ladnoscia hehe
w zwyklych niewygodnie jednak bardzo , a myslalam , ze dam rade :)
mam dwa do karmienia i musze dokupic , bo non stop brudne od mleka sa , a po nocy cale mokre tak mi leci z piersi :szok:

asionek ja jak po domu chodzę to wkładam pieluchę tetrową bo też mi wkładki jak woda idą. A jak karmię z jednej piersi to nagle mnie zakłuje w drugiej i z tamtej też wtedy leci :eek:

reklama
My juz 3ci tydzien lecimy na jedyneczce. Moja mala wazona byla dzisiaj i wazy 3310g :-D:-D nie wiem kiedy dorosnie do sukienek i kiedy rajstopki beda sie opinaly na niej. I czapusia z glowy spadac nie bedzie ehhh:-D:-D

Do góry