kasia dobrze zrobiłaś, że kazałaś zmierzyć kombinezon. Rozmiary są na prawdę różne. Dzisiaj dostałam od teściowej ciuszki kupione w lidlu. Body z długim rękawem 50/56, które są większe niż niejedne 62
które mam i koszulki dla Zosi 86/92, które będą dobre na wiosnę a ostatnio body z takim samym opisem tylko innej marki były w sam raz. Tymi rozmiarami nie można się za bardzo sugerować, lepiej mierzyć.
reklama
Klementinka
Fanka BB :)
a ja dzisiaj wreszcie kupilam spiworek do fotelika samochodowego Odenwälder Baby Nest Fußsack Teddy P 5 Marine NEU | eBay
a jeszcze czaje sie na kosz na kolkach, taki eBay: Neue und gebrauchte Elektronikartikel, Autos, Kleidung, Sammlerst�cke, Sportartikel und mehr � alles zu g�nstigen Preisen
edit: kupilam ten kosz do spania, mam nadzieje ze dzisiaj juz po niego pojedziemy, wypiore i bedzie czekal na malucha
a jeszcze czaje sie na kosz na kolkach, taki eBay: Neue und gebrauchte Elektronikartikel, Autos, Kleidung, Sammlerst�cke, Sportartikel und mehr � alles zu g�nstigen Preisen
edit: kupilam ten kosz do spania, mam nadzieje ze dzisiaj juz po niego pojedziemy, wypiore i bedzie czekal na malucha
Ostatnia edycja:
agnus_81
Mój śpiworek, który zamówiłam 1,5 tygodnia temu nie przyszedł jeszcze i jestem wkur....
a pisało szybka wysyłka (sranie w banie)

a pisało szybka wysyłka (sranie w banie)
agnus81 a na allegro zamawialas? Moze sie skontaktuj ze sprzedawca?
My zamowilismy w sobote wozek w koncu bo nie moglismy sie na kolor zdecydowac
Taki, stronka czeska bo na pl na wszystkich zdjeciach kolor jakis taki oczojebny wychodzil a w rzeczywistosci to on jest bledszy sporo niz tu Kombinované kočíky | LARET 2012 | LARET | www.vasekociky.sk - Detské kočíky, autosedačky, postieľky, stoličky...
My zamowilismy w sobote wozek w koncu bo nie moglismy sie na kolor zdecydowac

agnus_81
gosiane
tak na allegro kupiłam i pisałam do gościa powiedział że jak przesyłka do 2tyg nie przyjdzie to mam się z nimi skontaktować i trzeba reklamować u poczty( bo poczta lubi gubić przesyłki) zastanawia mnie czemu kurierem nie wysyłają skoro mają problemy z pocztą
Teraz sie będę bujać z jakimiś głupimi reklamacjami ciekawe w co ja dzidziolka zapakuję jak wychodzić ze szpitala będę bo zimno już na dworze
tak na allegro kupiłam i pisałam do gościa powiedział że jak przesyłka do 2tyg nie przyjdzie to mam się z nimi skontaktować i trzeba reklamować u poczty( bo poczta lubi gubić przesyłki) zastanawia mnie czemu kurierem nie wysyłają skoro mają problemy z pocztą
Teraz sie będę bujać z jakimiś głupimi reklamacjami ciekawe w co ja dzidziolka zapakuję jak wychodzić ze szpitala będę bo zimno już na dworze
kasiadz
na przejście ze szpitala do samochodu to opatulisz maleństwo w rożek i kocyk, na pewno wystarczy, nie ma co się przejmować i denerwować
Misia-A
Z nudów pokupowaliśmy dzisiaj jakieś różne drobiazgi 
"gniazdo niemowlęce", komplecik pościeli niebieskiej w misie,
grzebyk i szczotke i buciki z grzechotkami ;-)
jeszcze trooochu drobiazgów mi brakuje,
ale wydaje mi się że to już raczej takich rzeczy
które można kupić w każdej chwili i każdy może to zrobic =]

"gniazdo niemowlęce", komplecik pościeli niebieskiej w misie,
grzebyk i szczotke i buciki z grzechotkami ;-)
jeszcze trooochu drobiazgów mi brakuje,
ale wydaje mi się że to już raczej takich rzeczy
które można kupić w każdej chwili i każdy może to zrobic =]
reklama
laseczki byłam dziś w Biedronce sa chusteczki za 9,90 Huggies 3 paczki po 64 szt !!! (normalnie chyba 1 paczka ok 5 zł kosztuje)
a tu daje wam fajną stronkę którą znalazłam
PromoBaby.pl -> aktualne promocje
przy tych ilościach pieluch i chusteczek warto polować na takie akcje!!
a tu daje wam fajną stronkę którą znalazłam
PromoBaby.pl -> aktualne promocje

Podziel się: