reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

kasia dobrze zrobiłaś, że kazałaś zmierzyć kombinezon. Rozmiary są na prawdę różne. Dzisiaj dostałam od teściowej ciuszki kupione w lidlu. Body z długim rękawem 50/56, które są większe niż niejedne 62:) które mam i koszulki dla Zosi 86/92, które będą dobre na wiosnę a ostatnio body z takim samym opisem tylko innej marki były w sam raz. Tymi rozmiarami nie można się za bardzo sugerować, lepiej mierzyć.

reklama
Ostatnia edycja:
gosiane
tak na allegro kupiłam i pisałam do gościa powiedział że jak przesyłka do 2tyg nie przyjdzie to mam się z nimi skontaktować i trzeba reklamować u poczty( bo poczta lubi gubić przesyłki) zastanawia mnie czemu kurierem nie wysyłają skoro mają problemy z pocztą
Teraz sie będę bujać z jakimiś głupimi reklamacjami ciekawe w co ja dzidziolka zapakuję jak wychodzić ze szpitala będę bo zimno już na dworze

a masz jakiś kombinezon może?? bo w sumie u nas dziecię wsadzają do fotelika samochodowego na oddziale już, więc raczej rożek odpada, chyba że masz taki dostosowany do fotelika??

Z nudów pokupowaliśmy dzisiaj jakieś różne drobiazgi :-p
"gniazdo niemowlęce", komplecik pościeli niebieskiej w misie,
grzebyk i szczotke i buciki z grzechotkami ;-)

jeszcze trooochu drobiazgów mi brakuje,
ale wydaje mi się że to już raczej takich rzeczy
które można kupić w każdej chwili i każdy może to zrobic =]

reklama
Do góry