Marti_1984
Fanka BB :)
jak dla mnie straszna ku pajuż sama bym się lepiej wydoiła niż te badziewie odciągało
![]()
ale się usmiałam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak dla mnie straszna ku pajuż sama bym się lepiej wydoiła niż te badziewie odciągało
![]()
ale się usmiałam, dobre a wogóle cos takiego jak sterylizator do butelek czy jest potrzebny?
u mnie remontu ciąg dalszy więc też niczego nie kupuję bo nawet nie mam gdzie tego składować u rodziców
kupiła jedynie lampę do pokoju dziewczynek w sumie tylko płaciłam bo model wybrała Milena
Abażur dziecięcy VIKI SERCA - Abażury dziecięce, Oświetlenie w pokoju dziecka, Oświetlenie w sklepach Leroy Merlin
będzie dziewczyńsko aż do bólu
anita - jeśli chodzi o kołyskę to ta ostatnia jest najfajniejszadwie pierwsze to jak dla mnie wielkie siedlisko kurzu i roztoczy
To taki wozek jak my mamypolecam
Dzieki dziwczyny i prosze o wiecej opininie jestem przekonana do tej z zyrafka..wydaje mi sie taki kolos:/
a mi się takie kołyski podobają:
Kołyska Kolcraft, cena 350zł
Zobacz załącznik 363302![]()
FISHER PRICE KOLYSKA ŁÓŻECZKO LEŻACZEK ZEN+Naklejk (1606980440) - Aukcje internetowe Allegro
:-)
a ja mam pytanko troszkę z innej beczki, jakie kosmetyki polecacie dla niemowląt tj. do kąpieli i po kąpieli i szampon - takie które nie uczulają? ja słyszałam że dobry jest Emolium (emulsja do kąpania)