reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Pysia co racja to racja ja już się nie mogę doczekać kiedy poznam płeć :-)
Iarium zawsze mi się te łóżeczka podobały(szczególnie te z szufladą) ale w końcu zdecydowałahttps://www.babyboom.pl/forum/newreply.php?p=6997478&noquote=1m się na zwykłe tanie z ikea bez bajerów, tylko materac dobry do tego dokupiłam. W sumie okazało się wystarczające za to teraz będę musiała wybrać jakieś dla starszaka na dłuższy czas.

Postanowiłam dokonać pierwszego ciążowego zakupu :) w celu polepszenia komfortu spania
Motherhood KOJEC PODUSZKA dla kobiet w ciąży+GRATI (1569971868) - Aukcje internetowe Allegro
Droga ta poducha jak diabli ale podobno rewelacja. Babeczka z którą leżałam w szpitalu taką miała i mówiła, że nie wyobraża sobie spania bez niej. Ostatnim razem się nie skusiłam i później żałowałam. Za to teraz zamówie sobie na urodziny.

tez sie wlasnie zastanawiam nad ta poducha :)
slyszalam duzo pozytywnych opini i moze tez sie na nia skusze , tylko musze kogos w Pl poprosic o zakup , bo tutaj ponad 50e kosztuje :/ i to taka mala ...

jagmar ach tak, bo Ty parę tygodni jesteś wstecz ode mnie..... a ja idę jutro i wariuję na samą myśl i się doczekać nie mogę... mam nadzieję, że zobaczę kogo noszę pod serduchem :zawstydzona/y:

to trzymam kciuki zeby maluch sie dobrze ulozyl :)))

reklama
Kobitki mam tą poduchę z 1 ciąży i właśnie ją pomału odświeżam do spanka. Polecam bardzo fajna rzecz i potem przydaje się zarówno do karmienia jak i do siedzenia na niej jak pupcia boli po naturalnym porodzie :tak::tak::tak:

Asionek nie ma innej opcji. :-)Ostatnio jak byłam na wizycie to pół godziny mnie trzymał i szukal i patrzył na lepsze ujęcia i przez brzuch usg potem dopochwowo.... i zrobił pomiary... to myślę, że teraz też nie będzie źle:-)

no moje dziecie zawsze spalo na wizycie , na ostatniej nie , ale to nie byla planowana wizyta tylko w sprawie tych nieszczesnych leukocytow i maly nie spal i ladnie sie ulozyl :)

Kobitki mam tą poduchę z 1 ciąży i właśnie ją pomału odświeżam do spanka. Polecam bardzo fajna rzecz i potem przydaje się zarówno do karmienia jak i do siedzenia na niej jak pupcia boli po naturalnym porodzie :tak::tak::tak:

ooo i nastepny plus poduszki :) trzeba bedzie kupic :)

Rudson ale takiego rogalika wlasnie masz? ja sobie chyba na urodziny zazycze :-)

a kiedy masz urodziny ?? ja 4 sierpnia wiec chyba zazycze sobie wczesniej hehe

Dzisiaj M zrobił mi niespodziewajkę kupił mi tę poduchę i wysłał kurierem. Właśnie na niej leżę i jest wygodna. To pewnie był podstęp pod tytułem "mam nadzieję, że dzięki niej nie będę musiał Ci masażu robić". W każdym razie zakup trafiony a jak będzie z bólem pleców i masażem to dopiero w praniu wyjdzie.

Zauważyłam, że na galerii brzuszków piszecie o nie mieszczeniu się w spodnie, więc może te przypadną Wam do gustu - mam podobne i fajnie się je nosi.... :) Wygodne i mają gumę i rozciągliwe :) Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Niestety strona jest już w archiwum i nie mogłam obejrzeć spodni. Ta guma jest na brzuchu?

reklama
pysia, podejrzewam ze wiekszosc z was bedzie uzywac jednorazowek, ale moze ktos sie znajdzie kto ma doswiadczenie z wielorazowymi (z wyboru nie z przymusu jak nasze mamy :) )

Do góry