reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
no to teraz ja się pochwale moimi dzisiejszymi zakupami :)
wózek (gondola+spacerówka+fotelik) Wielofunkcyjne - Wózek Bebe Beni 4Runner Fuchsia Rouge - Bebe Beni oby się nie okazało że będzie jednak chłopiec bo będzie miał mało chłopięcy pojazd :)
wanienka
przewijak
kocyk
2smoczki
cążki do paznokci
szczotka do włosków
3 śpiochy
2 bodziaki
moskitiera do łóżeczka
zamówiliśmy łóżeczko bo mieli tylko na wystawie takie jak wybraliśmy (do odbioru w lipcu) Sklep Mały Ryś kolor biel transparentna (na żywo wygląda jak delikatny kremowy)
kołderkę i podusię

chyba wszystko wymieniłam. ale jestem zadowolana, a najbardziej chyba z wózka bo jest przecudny i z łóżeczka (tylko szkoda ze jeszcze go nie mamy :(

sliczny kolor tego wozka !!
widze zakupy pelna para :)

Kacik naszej gwiazdki

Uploaded with ImageShack.us

cudnie !!! :)))

co do wiaderka to jak wiekszosc z was nie jestem przekonana i wybieram wanienke :)
tylko , ze chce na poczatek taka nakladana na wanne , pozniewaz maz pracuje do pozna wiec ja sama bede kapac i komfort dla mnie ma duze znaczenie i to zeby cala operacja odbyla sie w lazience :)

sliczny kolor tego wozka !!

co do wiaderka to jak wiekszosc z was nie jestem przekonana i wybieram wanienke :)
tylko , ze chce na poczatek taka nakladana na wanne , pozniewaz maz pracuje do pozna wiec ja sama bede kapac i komfort dla mnie ma duze znaczenie i to zeby cala operacja odbyla sie w lazience :)

Asionek ja tez nie ejstem przekonana co do tego wiaderka. nie wyobrazam sobie malutkiego dzidziusia tam wsadzic. I za glowe trzymac? Ojej chyba bym sie bala. No i podobno nie mozna pepka zamoczyc w pierwszych dniach. A myjac w wiaderku nie da sie tego uniknac...

Asionek ja tez nie ejstem przekonana co do tego wiaderka. nie wyobrazam sobie malutkiego dzidziusia tam wsadzic. I za glowe trzymac? Ojej chyba bym sie bala.

Mi też się nie podoba taka kąpiel :no:

Karolina śliczne kolorki w pokoiku :tak:

Kasiadz wyprawka niezła, wózek bardzo fajny
i łóżeczko też takie przytulne :tak:

pępek można zmoczyć, jedyne co jeśli chcemy żeby szybko odpadł staramy się go utrzymywać we względnej suchości

icarium nad jakim laktatorem się zastanawiasz? masz już swoje typy? ja z bliska jak na razie widziałam tylko aventa ale nie wiem czy lepiej kupić np. ręczny czy elektryczny

reklama
karolina - kącik dla małej gwiazdki cudny :-D

kasia - nieźle się obkupiliście, bardzo mi się podoba wózek :tak:

co do kąpieli to ja jednak wybieram tradycyjną wanienkę nie będę w tym zakresie kombinować :tak:

Do góry