malutka2326
Fanka BB :)
Piękny ten kącik, bardzo mi się podoba

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to teraz ja się pochwale moimi dzisiejszymi zakupami
wózek (gondola+spacerówka+fotelik) Wielofunkcyjne - Wózek Bebe Beni 4Runner Fuchsia Rouge - Bebe Beni oby się nie okazało że będzie jednak chłopiec bo będzie miał mało chłopięcy pojazd
wanienka
przewijak
kocyk
2smoczki
cążki do paznokci
szczotka do włosków
3 śpiochy
2 bodziaki
moskitiera do łóżeczka
zamówiliśmy łóżeczko bo mieli tylko na wystawie takie jak wybraliśmy (do odbioru w lipcu) Sklep Mały Ryś kolor biel transparentna (na żywo wygląda jak delikatny kremowy)
kołderkę i podusię
chyba wszystko wymieniłam. ale jestem zadowolana, a najbardziej chyba z wózka bo jest przecudny i z łóżeczka (tylko szkoda ze jeszcze go nie mamy![]()
sliczny kolor tego wozka !!
co do wiaderka to jak wiekszosc z was nie jestem przekonana i wybieram wanienke
tylko , ze chce na poczatek taka nakladana na wanne , pozniewaz maz pracuje do pozna wiec ja sama bede kapac i komfort dla mnie ma duze znaczenie i to zeby cala operacja odbyla sie w lazience![]()
Asionek ja tez nie ejstem przekonana co do tego wiaderka. nie wyobrazam sobie malutkiego dzidziusia tam wsadzic. I za glowe trzymac? Ojej chyba bym sie bala.