• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Chyba sobie wkrecam.

Niedawno przeszłam przez poronienie. Mój cykl jeszcze nie wrócił do normy, plamienia miałam ponad 5 tygodni teraz już lekko zabarwiony śluz. Seksu z narzeczonym nie uprawialam już od długiego czasu( w ogóle żadnego seksu)
Czy jest szansa że mogłaś zajść inaczej w ciążę? No usiąść gdzieś w publicznej toalecie na coś ? Bo czuję się fatalnie, myślę że może mi siadać psychika bo ciągle mam "objawy "...
Pomozcie mi.

reklama
Rozwiązanie
Może warto udać się do specjalisty? nie jesteś w ciąży to nie możliwe bez sexu , ale skoro sama nie umiesz sobie poradzić ,to może warto skorzystać z pomocy , ja poroniłam 2 razy ,ale jakoś sama sobie to wytłumaczyłam
To, czego doświadczasz to szał hormonów. Objawy fizyczne swoją droga a hormony swoją. Musi minąć jakiś czas zanim się to wszystko uspokoi. Stad masz „objawy”.
Gdyby można było zajść w ciąże poprzez zwykle siadanie na publicznej toalecie to byłoby niedaleko od niepokalanego poczęcia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry