• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża a pies w domu?

CzarnaCzarna90

Zaciekawiona BB
Słuchajcie dziewczyny ostatnio mój piesek a dokładnie suczka mnie bardzo zaskakuje jestem w czwartym miesiącu ciąży a moja sunia zaczęła się dziwnie zachowywać ciagle skomli traktuje swoje dwie ulubione piłki jako szczeniaczki ciągle je gdzieś układa do spania jak małe pieski i wszędzie je ze sobą nosi ewentualnie przynosi je do mnie i leży z nimi przy moim brzuchu. Tylko ja mge dotykać te piłki. Nie wiem czy moja sunia czuje ze ja jestem w ciąży i też obudził się w niej instynkt macierzyński lub uroila sobie ciążę. Pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Mialyscie może taka sytuacje. Nie wiem co mam z nią robić czy jej to przejdzie?

reklama
Rozwiązanie
Ciąża urojona ,tylko sterylizacja pomoże, i tak zwierzaki czuja ciążę, mam kota i od połowy ciąży zaczął się strasznie przymilac, gdzie wcześniej tego nie robił, a psy są dużo mądrzejsze i wrazliwsze na swoich właścicieli
Ciąża urojona. Moja też tak miała, znosiła pluszaki na swoje posłanie i ogólnie była taka skomląca. Tylko wtedy nikt nie był w ciąży ;) Nie wiem czy psy mogą wyczuć ciążę, możliwe że tak. Na pewno potrafią być bardzo opiekuńcze lub wręcz zaborcze w stosunku do noworodków, tak było w przypadku mojego kuzyna. Ich sunia nie odstępowała go na krok i warczała jak ktoś obcy przychodził zobaczyć małego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry