reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

Witam wszystkich:-)

jestem tu całkiem nowa... jeszcze dobrze nie zapoznałam się ze stronką ale czytam temat czytam i chce napisać jak to u mnie...

Mam 81 dzień cyklu a wyniki testu (robiłam 3 ostatni jakiś tydzień temu) wychodzą negatywnie. Miewam nieregularne cykle, ale żeby coś takiego? To nigdy:-(

Bardzo pragniemy z mężem dziecka, staramy się prawie rok już. Wiem że ponoć jak test jest negatywny to nie mam co marzyć, ale nadzieja się mnie trzyma ciągle...

Jutro wizyta u gina, ciekawe co powie...

Tak bardzo bym chciała żeby to było to, ale mam przeświadczenie że testy są raczej miarodajne...

Sama nie wiem co myśleć mam:-:)-(
Witam cie. ja na szczęście mam regularne @ , mam już córeczkę 4 letnią, obecnie staramy się o drugie dzidzie to już 3 cykl i nic . Ostatnio spóżniła sie @ o dwa tygodnie ale w końcu dostłam @.
asiurekk trzymam za ciebie kciuki trzeba mieć nadzieje, napewno ci sie uda. Znajoma zaszła w ciąże po 12 latach starań, - to cud ale sie zdażają. pozdrawiam Cię i i życzę ci fasolki:tak::-D

reklama
Witam jestem nowa na tym wątku mam nadzieje że mnie przyjmiecie;-)
Mam mały problem ale zacznę od początku z moim mężem o dzidziusia staramy się 3 lata przeszłam już wiele badań takich jak histeroskopia, HSG, laparoskopia, badania hormonów i wszystko jest OK u mojego męża również, miałam też 3 inseminacje niestety nie udane. cykle mam regularne a nawet przez ostatnie pół roku miałam zawsze 30 dc o tej samej godzinie, a teraz niewiem co się ze mną dzieje ostatnią miesiączkę miałam 5 czerwca czyli 4 lipca powinnam dostac @ a jej do tej pory nie dostałam robiłam test 10 lipca ( w sobotę po poludniu) i wyszedł negatywny i nie mam objawów żebym miala ją dostac, natomiast mam kilka objawów ciąży takich jak sennośc ból brzucha ból na dole pleców czasami mdłości a i od wczoraj doszedł ból sutków, niewiem co robic do lekarza pójdę dopiero w czwartek bo teraz jestem na wczasach, dziewczyny co myslicie o moim przypadku?? Pozdrawiam

Mam mały problem ale zacznę od początku z moim mężem o dzidziusia staramy się 3 lata przeszłam już wiele badań takich jak histeroskopia, HSG, laparoskopia, badania hormonów i wszystko jest OK u mojego męża również, miałam też 3 inseminacje niestety nie udane. cykle mam regularne a nawet przez ostatnie pół roku miałam zawsze 30 dc o tej samej godzinie, a teraz niewiem co się ze mną dzieje ostatnią miesiączkę miałam 5 czerwca czyli 4 lipca powinnam dostac @ a jej do tej pory nie dostałam robiłam test 10 lipca ( w sobotę po poludniu) i wyszedł negatywny i nie mam objawów żebym miala ją dostac, natomiast mam kilka objawów ciąży takich jak sennośc ból brzucha ból na dole pleców czasami mdłości a i od wczoraj doszedł ból sutków, niewiem co robic do lekarza pójdę dopiero w czwartek bo teraz jestem na wczasach, dziewczyny co myslicie o moim przypadku?? Pozdrawiam
ja na Twoim miejscu zrobiła bym test z porannego moczu, jeśli nadal nic nie wykaże t idz do lekarza jak wrócisz z urlopu. Mam nadzieję że jednak Ci sie udało, pozdrawiam

Myśa dzieki za odpowiedź z urlopu wracam w srode a jak do czwartku nie dostane to pojde do lekarza mam nadzieje ze po dobre wiadomości pozdrawiam :)

Zrób bhcg pewność -100% po paru godznach:tak:
Trzymam kciuki za fasolkę:-)

no niestety dziewczyny wredna @ przyszla dzis więc dzidzi nie będzie:-( ja już trace nadzieje że kiedykolwiek bedą ją miała :-( dzięki za kciuki pozdrawiam

A tak na marginesie to poziomki miałysmy w ten sam dzień ślub :-) (07.07.2007r.)

a może mimo okresu warto przejść się do lekarza? nie lepiej dokładnie sprawdzić czy to nie ciąża, bądź czy to nie była ciąża?

I jak tofika, udało się?
U mnie klapa, kolejna miesiączka przyszł i właśnie się kończy, wyczekuję następnej owulacji...
Dzieki serdeczne za wsparcie dziewczyny, od razu tak mi się cieplej zrobiło :)

reklama
winia powodzenia.
tofika strasznie ciężko. Mój były lekarz , do którego chodziłam kilka lat bardzo mnie zawiódł. Nigdy mu tego nie wybaczę. Zmieniłam lekarza i jest ok.

Do góry