malenstwo82
Zadomowiona(y)
dominika gratuluję i faktycznie pozazdrościć expresowego tempa
mam nadzieję że mnie też się to przytrafi 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaczęłam ich przepraszać, że tak im tu napaskudziłam (nie mam pojęcia, jak to się mogło stać po lewatywie), aż nagle poczułam, że muszę się wypróżnić tu i teraz
Wskoczyłam na łóżko porodowe (tam pod spodem była takie wiaderko i myślałam, że do niego trafię i już im więcej problemów nie narobię
) i zaczęłam ich jeszcze raz przepraszać, ale że już nie wytrzymam i muszę zrobić kupę. Na to położne rzuciły się wręcz na mnie, badają, a tu już rodzimy (w godzinę od rozwarcia na 4 cm). Prawie się zabijały biegnąc po fartuchy i zestaw do porodu, a ja nie czekając na nikogo zaczęłam przeć. Jak wróciły, to mogłam już głaskać małą po lokach, gdy sięgnęłam między nogi
Niestety musiały mnie naciąć, bo stara blizna w ogóle nie była podatna na rozciąganie i sama nawet czułam, że jak mnie nie natną, to zaraz się rozlecę. Nacięcia w ogóle nie czułam :-) Przy 3 parciu wyszła główka, za 4 reszta ciałka. Szybko podali mi oksy i za 5 parciem urodziło się łożysko. Małą od razu położyli mi na brzuch (jak rodziłam łożysko to ssała mi pierś), wzięli ją tylko na czas szycia (tylko 4 szwy - przy Mikusiu było 16), które było całkiem znośne. Przez 2 godziny leżałam jeszcze na porodówce, a mała ze mną, przy cycu. Potem przewieźli nas na oddział.tricolor to może nasze słoneczka będą z tego samego dniaJa mam skierowanie do szpitala na poniedzialek 8.06 ze wskazaniem cesarki. W poniedzialek odrazu odstawiam cala porcję Fenoterolu i mam nadzieję, że cos sie ruszy bo wtedy jeszcze w ten poniedzialek będę cieta ( z taka nadzieja ide na czczo do szpitala :-)), a jak nie to najpoźniej w środę bede operowana.
Juz wlasciwie od dzisiaj sie przygotowuję tzn. musze oczyścic troszeczkę organizm, bo mam ostatnio delikatne problemy trawienne, zaparcia. Nie chciala bym miec robionej lewatywy dlatego od dzisiaj lekkie, latwostrawne jedzenie i ewentualnie czopki glicerynowe.