Dziękuję za słowa pocieszeniaCzyli już spadało. Nie załamuj się i próbujcie dalej. Trzymam kciuki za powodzenie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję za słowa pocieszeniaCzyli już spadało. Nie załamuj się i próbujcie dalej. Trzymam kciuki za powodzenie.
Dzięki i wzajemnie, to masz duże szanse też na ciąże blizniacza. Spokojnie, parę wdechów i bierzcie się dalej do roboty, będzie wszystko dobrzeDziękuję i trzymam kciuki za cudowne bliżniaki. Sama jestem bliźniaczką i to skarb mieć kogoś tak bliskiego, a dla Mamy to prawdziwe podwójne szczęście.
Powodzonka kochana
DziękujęDzięki i wzajemnie, to masz duże szanse też na ciąże blizniacza. Spokojnie, parę wdechów i bierzcie się dalej do roboty, będzie wszystko dobrze![]()
To pocieszające, dziękuję i gratuluję, powodzonkaMiałam ciążę biochemiczną w marcu, a w kwietniu zaszłam w kolejną i leci już 14. tydzień. Niektórzy mówią, że po biochemicznej łatwiej zajść. U mnie się sprawdziłoTrzymam kciuki, nie poddawaj się!
Dziękuję za słowa pocieszenia. Trzymam mocno za Ciebie kciuki, oby kolejna ciąża przebiegała bez problemowoJa w marcu przeszłam to samo, w okolicy 7tc zaczęłam plamić, w nocy już było mocne krwawienie, szpital i ciąża biochemiczna. Swoje przełamałam (musiałam) i właśnie w obecnym cyklu wracamy do starań. Trzymaj się tam, ściskam mocno. Jeśli potrzebujesz, daj sobie przestrzeń na chwilę słabości.
Mineły 4 miesiące, zrobiłam dzisiaj test i wyszedł pozytywnyMiałam ciążę biochemiczną w marcu, a w kwietniu zaszłam w kolejną i leci już 14. tydzień. Niektórzy mówią, że po biochemicznej łatwiej zajść. U mnie się sprawdziłoTrzymam kciuki, nie poddawaj się!
gratulacje! Teraz trzymac kciuki by wszystko szło w dobra stronęMineły 4 miesiące, zrobiłam dzisiaj test i wyszedł pozytywny![]()