Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
skurcze pojawiaja sie i znikaja, wzielam nospe forte, mam ok 2-3 na godz, lekarka mowila ze do 5 na godz to normalne na tym etapie ciazy, jak mi nie przejdzie do podjade do szpitala na ktg
Jestem, jestem i mam sie nawet nie zle:-)
Przede wszystkim witam nowe mamusie i bardzo Wam gratuluje, trzymam kciuki za Wasze brzuchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Byłam dzisiaj na morfologii i juz nie moge doczekac sie wtorkowej wizyty mając nadzieje ze dowiem sie juz jakis konkretów co do ewentualnej cc.
Ogólnie leniuchowałam bo mój m wyjechał i była moja mama zeby pomóc mi przy Franku.
Kupiłam mu do ogródka taki wielki domek ze sklepem, stacja benz, koszem i bramką i milionem innych gadzetów(moj m mnie zabije)Miał to byc prezent od bliznaików ale oczywiscie juz stoi skrecony w ogródku i młody szaleje z kolegami))))))))
Kurcze zastanawiam sie jak bede rodziła, któras z Was napisała ze dzieciaczki non stop zmieniają swoje ułózenie- u mnie jest tak samo wiec nie wiem czego mam sie spodziewac. Czy któras z Was miała kiedys cc?