Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja kupiłam dr Brown's trzy małe i trzy duże, moje kolezanki polecały, bo ich dzieci nie miały kolek po tych butlach..hmm pozyjemy zobaczymy.W razie co mam jeszcze aventa trzy.
hej dziewczynki, u mnie sie dzis jakies skurcze pokazaly wiec od rana lezalam... wieczorem idziemy do znajomych i obiecalam ze przyniose slodkie wiec teraz sie zwleklam i robie muffinki nie chcialo mi sie jak ch...ra ale teraz jak pierwszego zjadlam na wpol cieplego od razu mi sie lepiej zrobilo
Palinka ja kupiłam w zestawie na allegro aventa - 2 duże, 2 małe, do tego komplet smoczków za jakieś chyba 50zł - AVENT ZESTAW STARTOWY 260ml Butelki Smoczek NOWY (1835359493) - Aukcje internetowe Allegro
do tego mamy jeszcze 2 małe, jedną dostaliśmy przy podgrzewaczu a drugą przy laktatorze :-)
dr.Browns jest podobno bardzo dobry ale cenowo ...wiecie same ....
mamaMacka ale łyknęłas cos na te skurcze czy same przeszły?Trzymasz sie dzielnie i juz bliziutko do końca.. karola odezwij sie, bo zaczynamy sie martwic..