reklama

Ciąża bliźniacza

cześć dziewczyny :-)

Tossa ja w pierwszej ciąży brałam jeszcze przy przeziębieniu AMOL.

Palinka długo się ta gorączka utrzymuje. U nas lekarz kilka razy próbował leczyć Olę bez antybiotyku ale to za każdym razem źle się dla niej kończyło.

reklama
Palinka trzymam kciuki za małą żeby było wszystko ok i żebyś nie musiała z córą zostać w szpitalu!!
Nie czekajcie z pakowaniem torby do 30 tygodnia gdyż moja koleżanka jak rodziła bliźniaki miała ambitne plany spakować się w 30 tc, a w dzień, gdy miała zacząć pakowanie zaczęła rodzić...
===========
Jeżeli będziecie potrzebowały jakiejś pomocy z lekami, to dajcie znać w końcu jestem farmaceutką :)
===========
Wczoraj był pogrzeb mojej mamy; rodzina, przyjaciele, znajomi, przyjaciółki z klubu amazonek...nie myślałam,że aż tyle osób się zbierze...o ile można powiedzieć,że pogrzeb był piękny to taki był...Nie wiem jak my się teraz pozbieramy. Niby byliśmy na to przygotowani,ale nie myśleliśmy,że to się stanie aż tak szybko...była taka maciupeńka, malutka...w marcu babcia, teraz mama...gorzej być nie mogło...niestety,ale już wszyscy się porozjeżdżali. Dziś zaprosiłam rodzeństwo wraz z partnerami i dzieciakami na obiad i tatę. Przygotuję coś pysznego, już nawet na zakupach byłam,aby później nie latać...
===========
Niestety,ale chyba już nie mogę należeć do tego waszego grona w końcu jeden maluszek obumarł i takim sposobem jestem w ciąży pojedynczej,więc nie mam prawa tutaj z wami przebywać w tym wątku...

heeloooo,

Ja dopiero wstałam i to na siłe .Cala noc przespana :-D,to chyba od tego płaczu. Ja znów musze szperać , co by być przygotowana na batalie w przyszłym tygodniu. Nie uwierzycie ,ale mója szefowa stwierdziła, że skoro jestem tak długo na zwolnieniu to mogą mi zabrać urlop.A mam jeszcze 13 dni. K..wa skąd ona bierze te przepisy, bo ja rozmawiałam wczoraj z kobietą z biura bezpłatnych porad i ona twierdzi, że nie mają prawa. Najwyżej podam ich do sądu na sam koniec.Boje się ...., ale nie wiem czego, mam nadzieje, że to nie jakaś deprecha mnie łapie.
Mam nadzieje, że nie będę tam musiała wrócic przed porodem ,bo napewno urodzę wcześniej.

Gwiazdy te duże i te małe, trzymajcie się, walczcie z chorupskami i nie dajmy się łzą.

Palinka trzymam kciuki za małą żeby było wszystko ok i żebyś nie musiała z córą zostać w szpitalu!!
Nie czekajcie z pakowaniem torby do 30 tygodnia gdyż moja koleżanka jak rodziła bliźniaki miała ambitne plany spakować się w 30 tc, a w dzień, gdy miała zacząć pakowanie zaczęła rodzić...
===========
Jeżeli będziecie potrzebowały jakiejś pomocy z lekami, to dajcie znać w końcu jestem farmaceutką :)

===========
Wczoraj był pogrzeb mojej mamy; rodzina, przyjaciele, znajomi, przyjaciółki z klubu amazonek...nie myślałam,że aż tyle osób się zbierze...o ile można powiedzieć,że pogrzeb był piękny to taki był...Nie wiem jak my się teraz pozbieramy. Niby byliśmy na to przygotowani,ale nie myśleliśmy,że to się stanie aż tak szybko...była taka maciupeńka, malutka...w marcu babcia, teraz mama...gorzej być nie mogło...niestety,ale już wszyscy się porozjeżdżali. Dziś zaprosiłam rodzeństwo wraz z partnerami i dzieciakami na obiad i tatę. Przygotuję coś pysznego, już nawet na zakupach byłam,aby później nie latać...
===========
Niestety,ale chyba już nie mogę należeć do tego waszego grona w końcu jeden maluszek obumarł i takim sposobem jestem w ciąży pojedynczej,więc nie mam prawa tutaj z wami przebywać w tym wątku...

Słońce, tak bardzo mi przykro. Nikt z nas nie jest na takie rzeczy przygotowany, nadzieja zawsze umiera ostatnia. Teraz musisz być silna dla swojego maleństwa i pamiętać ,że Twoja mama zawsze będzie przy Tobie. Nasze serce robi wiele bezcennych zdjęć w ciągu naszego życia, które powracają do nas w najmniej oczekiwanych chwilach. I dla takich chwil, wspomniej warto żyć.
Proszę zaglądaj do Nas tak często jak masz ochote, myśle że wszystkie będziemy ciekawe co u Ciebie słychać. Całujemy Cię mocno nasz Magicworld.

Ostatnia edycja:
walawenderki kochana nie rycz..albo rycz jak ci pomoże,bo z własnego doswiadczenia wiem, ze pocieszanie niewiele da.Ale walcz o swoje nie daj sie!Ja juz bym im w pracy pokazała!Postrasz sadem, u nas kobiety w ciazy sa nietykalne,u was na pewno tez.

magicworld wyrazy współczucia kochana..strata matki jest jedna z najbolesniejszych w zyciu,ja z moja jestem tak blisko nawet nie wyobrazam sobie co czujesz.Wpadaj do nas jak tylko masz ochote,zawsze jestes mile widziana.

Palinka a lekarz nie dał antybiotyku?Ja tez byłam takim chorowitkiem i bez antybiotyku ani rusz :-/.Trzymaj sie mamuska.

Witajcie.Dziewczyny kurujcie się,nie dajcie się przeziębieniom.
magicworld
user-offline.png
-nie masz prawa znikać ,jesteś nasza.
walawenderki
user-online.png
-nie płacz kochana bo dzidzie będą płakać.Ja ciągle w....na.Kłócę się z moim M od rana do wieczora,masakra.

Ja siedzę i ryczę , bo sama wiem co to znaczy wygrać z nowotworemi i wiem co to znaczy przegrać batalie. Ryczę, bo nie umiem docenić najpiękniejszych rzeczy w życiu, a przejmuje się jakąs pindzią z pracy. :-(

reklama
Naprawdę mogę z wami zostać? Mimo iż straciłam jedno maleństwo?
walawenderki - nie przejmuj się tą pindą! pewnie Ci zazdrości!!!
Ja też przez ostatnie parę miesięcy ciągle ryczę z powodem i bez mimo iż mam silny charakter, muszę ryczeć.
Madziu - dobrze zapamiętałam ? zaraz przylecę tam gdzie mieszkasz i uduszę tą pindę! A co ja bym bez was zrobiła? Chyba bym się załamała :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry