Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,to chyba od tego płaczu. Ja znów musze szperać , co by być przygotowana na batalie w przyszłym tygodniu. Nie uwierzycie ,ale mója szefowa stwierdziła, że skoro jestem tak długo na zwolnieniu to mogą mi zabrać urlop.A mam jeszcze 13 dni. K..wa skąd ona bierze te przepisy, bo ja rozmawiałam wczoraj z kobietą z biura bezpłatnych porad i ona twierdzi, że nie mają prawa. Najwyżej podam ich do sądu na sam koniec.Boje się ...., ale nie wiem czego, mam nadzieje, że to nie jakaś deprecha mnie łapie. Palinka trzymam kciuki za małą żeby było wszystko ok i żebyś nie musiała z córą zostać w szpitalu!!
Nie czekajcie z pakowaniem torby do 30 tygodnia gdyż moja koleżanka jak rodziła bliźniaki miała ambitne plany spakować się w 30 tc, a w dzień, gdy miała zacząć pakowanie zaczęła rodzić...
===========
Jeżeli będziecie potrzebowały jakiejś pomocy z lekami, to dajcie znać w końcu jestem farmaceutką
===========
Wczoraj był pogrzeb mojej mamy; rodzina, przyjaciele, znajomi, przyjaciółki z klubu amazonek...nie myślałam,że aż tyle osób się zbierze...o ile można powiedzieć,że pogrzeb był piękny to taki był...Nie wiem jak my się teraz pozbieramy. Niby byliśmy na to przygotowani,ale nie myśleliśmy,że to się stanie aż tak szybko...była taka maciupeńka, malutka...w marcu babcia, teraz mama...gorzej być nie mogło...niestety,ale już wszyscy się porozjeżdżali. Dziś zaprosiłam rodzeństwo wraz z partnerami i dzieciakami na obiad i tatę. Przygotuję coś pysznego, już nawet na zakupach byłam,aby później nie latać...
===========
Niestety,ale chyba już nie mogę należeć do tego waszego grona w końcu jeden maluszek obumarł i takim sposobem jestem w ciąży pojedynczej,więc nie mam prawa tutaj z wami przebywać w tym wątku...