Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie rodzę ale mam zle wyniki :-)
Miki pare dni temu na tym wątku Karola88 pisała, że ma do sprzedania 2 pary spodni i wklejała zdjęcia. Albo poszukaj na allegro, ja tam się obkupiłam :-)Dziewczyny a nie macie może do sprzedania spodni ciążowych z początku ciąży bo jak patrze na ceny to mi się coś z głową dzieje a musze sobie już kupić bo wszystkie co mam to mnie już cisną i wtdy robi mi się niedobrze ;-)
O 19 kolejny etap negocjacji, to chyba od tego te bóle brzucha. Idę meliskę sobie zaparzyć .Hej laski ja po wizycie dziewczyny mają po 2200, ale cos mi sie wierzyc nie chce w te ich mierzenia ;-),jedna bardzo nisko główką w dół,takze mam lezeć, zeby szyjka jeszcze wytrzymała troszke.
Mnie jakies przeziebienie wstrętne dopadło, gardło bardzo boli i ogólnie strasznie cięzko mi z brzuchem juz i mam taaaaak dosc..
fantazjowa co sie stanęło??
Fantazjowa ja z moim M jestem już prawie 11 lat rzucam go średnio raz w miesiącu, a raczej rzucałam, bo teraz to ze 3 razy w tygodniu się rozwodzę ;-)

mówię tak i chyba mi macica pęknie to wtedy robi im się łyso dopiero i milkną..http://allegro.pl/wozek-blizniaczy-jane-twin-two-wysylka-gratis-i1913684851.html
Fantazjowa- ej no głowa do góry..... kopnij męza w tyłek powiedz że ma się wziąść w garść :-)