reklama

Ciąża bliźniacza

Hej ;) Jak u was dzień przebiega?
Wstałam o 10:30 zjadłam z synkiem śniadanko i on poszedł dalej spać - buszował od 5 rano,ale wiedziałam,że o 6 zacznie oglądać bajki i będzie oglądał je do 10,więc się nie martwiłam - zawsze tak robi. Znów dostał kolejny wysyp :/ W ogóle odkąd wstałam co trochę chodzę sikać takie mam odczucie a nie sikam :/

Teściom wczoraj powiedzieliśmy,że będą mieli przy jednym podejściu zamiast dwójki, trójkę wnuczek...Na początku uwierzyć nie chcieli dopiero jak zdjęcie z USG zobaczyli to uwierzyli :P
Moi rodzice się dowiedzą jak przyjadą, rodzeństwo nasze już wie - i wszyscy mają zapowiedziane morda na kłódkę jak ktoś powie moim rodzicom zanim przyjadą to sama obije :P

reklama
tossa: to rodzice beda mieli niespodzianke jak wroca :) pokaz ta swoja trojeczke tutaj noo :))

a u mnie nic sie nie zmienia bole brzucha dalej sa jakie byly.. najbardziej boli jak chodze.. nie chce nawet myslec co to bedzie pozniej ..:)

Ja byłam u lekarza ,mam brać Monural a potem urosept.Biegunki już nie mam.
Tossa buziaki w Twój cudny brzuszek.
Paula nie rozumiem dlaczego do innego przed?
Asia jeszcze troszkę i bóle ustaną.

Ja byłam u lekarza ,mam brać Monural a potem urosept.Biegunki już nie mam.
Tossa buziaki w Twój cudny brzuszek.
Paula nie rozumiem dlaczego do innego przed?
Asia jeszcze troszkę i bóle ustaną.

Witam was powiedzcie mi ile przytyłście przez całą ciąże bo się zastanawiam czy dużo ponad 100 mi wyjdzie i czy będe wyglądać jak monstrum czy jak dziewczyna w ciąży :-(

miki podjerzewam że ja dzisiaj na ważeniu przekrocze magiczne 100 kg :-)
startowałam z wagą 81kg ...
z 10kg doszło mi podczas leczenia bo co 2 tygodnie mogłam wymieniać garderobę w szafie...

reklama
Miki- ja startowałam z 65 kg..teraz jest 85 ale pewnie będzie jeszcze dużo więcej...
Agata- zdecydowałam się rodzić w Grójcu,ponieważ tam mamy znajomych i lekarzy i położne jednak nie mają sprzętu do wcześniaków i dlatego jak przekroczę magiczną datę 9 grudnia to mogę tam rodzić.

ja dziś znowu zaczełam wybierać wózek... są na allegro dwa zoomy ale ciągle się zastanawiam :-/

Tossa- piękny brzuszek....jeszcze pare tygodni i zostanie nam wpatrywanie się tylko w zdjęcia brzucholi i podziwianie brzucholów dziewczyn z bb :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry