reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Kurcze,ale napisałam :/ Z szukaniem wózków mam jeszcze czas,więc popatrzę coś w necie, ewentualnie poproszę przyjaciółkę żeby została z Kacprem lub każe zostać M. z nim;)
Mój M. poszedł do kolegów oblać trójeczkę...kuźwa ja się boję,że on przez tych kolegów zacznie ć...

Fantazjowa wielkieee gratulacje!!!

Nie dziękuję ;)

fANTAZJOWA POCZEKAJ Z WÓZKIEM,BO JAK BĘDZIE ZNÓW ZA MAŁY?

Agata! Nawet sobie tak nie żartuj! Trójka mi wystarczy za jednym razem ;) Całe szczęście,że Kacper już odchowany :D

A tak w ogóle dziewczynki to witajcie! Mam ochotę tylko ryczeć, tak mnie boli wszystko ;< A jak potem będzie gorzej to ja w ogóle z łóżka się nie podniosę...Chociaż teraz nie leżę ;P

magda85_gdańsk - ja chciałabym karmić piersią bliźniaki, ale nie wiem czy będzie mi to dane, bo Maję karmiłam tylko 3 miesiące i było więcej z tym problemu niż pożytku.Bardziej widzę to tak że jak już to laktatorem będę ściągała i dawała w butelce. A po cc dziewczyny normalnie karmią, więc rodzaj porodu chyba nie ma znaczenia..

fantazjowa - moja koleżanka kupowala wózek dla trojaczków w bgr magda z częstochowy, robią je na wymiar.

Palinka24 - hehe wypada :-D fajnie byłoby tak bez bólu urodzić. Ty już masz wszystko przygotowane? pokoik, ubranka itp?

miki3274 - a Ty jak się czujesz? mdłości są?

Tossa - puchną Ci nogi to po co Ty stoisz przy tych garach i mopie? Pewnie wiesz że przy opuchliźnie zalecane jest unikanie długiego chodzenia i leżenie z uniesionymi lekko nogami. Twój mąż naprawdę powinien Ciebie przywiązać do łóżka żebyś leżała ;-)

dzisiaj moja mama powiedziała nam że jak nikt nam do świąt nie sprezentuje to ona z tatą proszą abyśmy zamówili na allegro 2 leżaczki - bujaczki fisher price - aż się poryczałam bo się nie spodziewałam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry