reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Cześć :-)
Fantazjowa- uuuu super..odrazu trójeczka teraz musisz dbać o siebie wyjątkowo mocno :-) bo to nie lada wyzwanie dla Twojego organizmu! super..

ja to już teraz więcej leże niż chodzę,dziś mąż robi ostatnie pranie i prasowanie,chciał nawet umyć okna..ale mu zabroniłam :-) obiadku nie muszę robić bo mama nas zaopatrzyła na tydzień w pierogi,gołąbki i co najlepsze tort :-D
ale niestety musiała wsiąść urlop już od 24 listopada tak więc jak wyjdę ze szpitala będziemy sami z dziećmi...:-((((

coraz bardziej nastawiam się na sn ale póki co nie mieści mi się to w głowie :-) a i zaczynam poszukiwanie wózka jednak kupujemy...wczoraj trochę szukałam ale głowa mnie rozbolała :-)

Hej dziewczyny....

Fantazjowa..przeczytalam i normalnie GRATULACJE kochana..:-) Wszytko bedzie dobrze.

A teraz chcialam was poprosic o wpisywanie sie na liste mam ktore maja konto na fb. Wiem ze jest problem z kojarzeniem nickow z bb z konkretna osoba na fb.....:sorry: Takze dla ulatwienia nam wszytkim zapraszam :)

Dziewczynki czy wy też tak miałyscie?Oddałam mocz na ogólny wyszło zapalenie.Mocz poszedł na posiew.Dzwonię a kobitka mi mówi,ze badanie trzeba powtórzyć jeszcze raz z jakimś patyczkiem.

jejciu, przed chwilą napiłam się z lodówki niepasteryzowanego mleka, takiego prosto od krowy zamiast uth, ale ze mnie gapa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przecież takiego nie wolno pić w ciży :no:

Agata
- ja nie miałam ani razu robionego posiewu, więc nie wiem..

Agatko- ja miałam robiony posiew z moczu - i wyszedł ok..
a teraz miałam robiony posiew z pochwy ale w kierunku GBS i on był z patyczkiem :-D

youssta-u mnie to norma takie zagapianie :-) czasem już wolę buzi nie otwierać bo jak walnę jakiś tekst to potem 15 minut tłumaczę o co mi chodziło :-D

Sam się dziwił,bo robił USG 3D. Będę na pewno o siebie dbała :)
A wyzwanie będzie naprawdę wieeelkie jak przy bliźniakach jest zapiernicz to przy trójce będzie jeszcze większy i tym samym jestem będę jedyną w rodzinie mamą trojaczków :P
Tak, tak powiedział dziewczynka tym samym mam prośbę...mój mąż powiedział iż dla 3 mam sama imię wymyślić czy mogłybyście mi pomóc wybrać, a dokładniej same proponujcie coś a styl tych co dałam już dwóm dziewczynką czyli Kasandra i Heidi.

Gratuluję , dacie rade
:)

A Imię - Nesa , Nadia , Delfina , Tamara , Tatiana
?

Sam się dziwił,bo robił USG 3D. Będę na pewno o siebie dbała :)
A wyzwanie będzie naprawdę wieeelkie jak przy bliźniakach jest zapiernicz to przy trójce będzie jeszcze większy i tym samym jestem będę jedyną w rodzinie mamą trojaczków :P
Tak, tak powiedział dziewczynka tym samym mam prośbę...mój mąż powiedział iż dla 3 mam sama imię wymyślić czy mogłybyście mi pomóc wybrać, a dokładniej same proponujcie coś a styl tych co dałam już dwóm dziewczynką czyli Kasandra i Heidi.

Inka, Marika, Oktawia-znalam zreszta jedna i byla tak przepiekna ze wszyscy zawsze sie za nia ogladali:tak:, Laura, Klara, Konstancja, Bernadetta, Debora

0

reklama
monia super, zazdroszcze własnego domku:) trzymam kciuki, żeby negocjacje przebiegły pomyslnie:)
tossa tobie nogi dalej dokuczaja biedaku:( ehh..nie znam sie ale może okłady z chłodnej wody?
laseczki zadałam ostatnio pytanie na temat karmienia piersia blixniaków:) jak sobie to wyobrażacie?
wiekszość z was ma cesarki na 36 tydzień, mój gin ostatnio swojej pacjentce wyciagał dzieciaczki w 39 tygodniu dopiero, to nie jest lepiej dla dziecie, jeżeli dłużej posiedza u mamusi?
my dzis zaliczyliśmy morze, super pogoda:)
pozdrawiam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry