reklama

Ciąża bliźniacza

fajnatzjowa wow:) napewno teraz przezywasz mega szok..ale jak to sie stało, że przez tyle tygodni ten trzeci dzidzius sie ukrywał:) weź nie strasz:P

aha wczoraj na wizycie okazało sie jednak że nosze w sobie 2 siusiaki, więc bedę miała 3 synków;)

Niby był pod którąś z dziewczynek a najlepsze jest to,że na zdjęciach z USG nic nie było widać...
Szok nie jest mega,ale jest meeeeega, meeeega :P
A co do 2 siusiaków gratuluję!

reklama
ja pamietam jak mój gin na 2 wizycie, jeszcze usg dopochwowo miałam mówi, poczekajcie muszę sprawdzić, czasami 3cie sie ukrywa..jezu..myślałam, że żartuje;) napewno będzie ciężko, ale pomyśl, jesteś wybrana:) hehe co to nasze bliźniaki przy waszej trójce:)

fantazjowa moze wczoraj Twój chłop tak porzadnie opijał, ze az trzy sie zrobiły z dwóch ;-).Bedzie dobrze tylko oszczedzaj sie bo napór na szyjke bedzie ogromny..madzia no gratki!!cztery siusiaki w domu to jest coś!!

Może i tak czyli jutro pewnie też będzie opijał,że jest " ich troje " :-D Muszę się oszczędzać, muszę. Mój ginekolog taki zdziw zrobił a potem do mnie " Mam dla pani niespodziankę...będzie miała pani 3 córeczki " A ja szok...

ja pamietam jak mój gin na 2 wizycie, jeszcze usg dopochwowo miałam mówi, poczekajcie muszę sprawdzić, czasami 3cie sie ukrywa..jezu..myślałam, że żartuje;) napewno będzie ciężko, ale pomyśl, jesteś wybrana:) hehe co to nasze bliźniaki przy waszej trójce:)

Faktycznie nie pomyślałam o tym,że jestem wybrana...A może to jakiś znak...Ciężko to będzie na pewno jak sobie poradzić z 3 urwisami..:))

fantazjowa - no to na pewno czeka Ciebie duże wyzwanie. Ale że lekarz wcześniej nie zauważył :confused: Musisz teraz o siebie potrójnie dbać, bo jednak trójka to Ci w brzuszku trochę porozrabia. A powiedział Ci jaka płeć? Będzie dobrze :-)

magda85 - gratuluję chłopców :)

Sam się dziwił,bo robił USG 3D. Będę na pewno o siebie dbała :)
A wyzwanie będzie naprawdę wieeelkie jak przy bliźniakach jest zapiernicz to przy trójce będzie jeszcze większy i tym samym jestem będę jedyną w rodzinie mamą trojaczków :P
Tak, tak powiedział dziewczynka tym samym mam prośbę...mój mąż powiedział iż dla 3 mam sama imię wymyślić czy mogłybyście mi pomóc wybrać, a dokładniej same proponujcie coś a styl tych co dałam już dwóm dziewczynką czyli Kasandra i Heidi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry