reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
nie wierze!!!!!ze niby trojaczki będą??

Tak,że niby będą trojaczki...Ty nie wierzysz a co dopiero ja. :/ Ej no kuźwa ja chciałam mieć max.2 dzieci a nie 4 wraz z Kacprem...
Dopiero co łóżeczka mi przyszły i jeszcze jedno będzie trzeba zamówić, tam samo z wózkiem trzeba będzie sprzedać ...Ja pierdziele ja sobie nie poradzę z trójką :(

Kurcze, ale to jak to, ze nie widzieli wczesniej..przeciez to juz 18tc,kiedy miałas ostatnie usg??Na forum nasz-bocian są dziewczyny po ciązy trojaczej jakbys chciała sie czegos dowiedzieć.No szok, nawet nie wybrazam sobie co musisz czuć.

No no, trojaczkowej mamy dawno tu nie było.
Poradzisz sobie bo nie ma wyjscia. Zdrówka dla Maleństw i Ciebie!

:)) Z jednej strony się cieszę a z drugiej ryczeć mi się chcę. A mój mąż jak głupi się cieszy i już wydzwania do wszystkich,że będzie miał 3 zamiast 2 i wszyscy mu gratulują " dobrej roboty "...Za zdrówko nie dziękuję żeby nie zapeszyć :P

Kurcze, ale to jak to, ze nie widzieli wczesniej..przeciez to juz 18tc,kiedy miałas ostatnie usg??Na forum nasz-bocian są dziewczyny po ciązy trojaczej jakbys chciała sie czegos dowiedzieć.No szok, nawet nie wybrazam sobie co musisz czuć.

Ostatnie USG miałam w 14 tc i 3 dniu.
Dziękuję bardzo...na pewno skorzystam z ich rad...

reklama
fajnatzjowa wow:) napewno teraz przezywasz mega szok..ale jak to sie stało, że przez tyle tygodni ten trzeci dzidzius sie ukrywał:) weź nie strasz:P

aha wczoraj na wizycie okazało sie jednak że nosze w sobie 2 siusiaki, więc bedę miała 3 synków;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry