Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Fantazjowa, ciężka sprawa. Ja też swego czasu postawiłam ultimatum na otrzeźwienie, ale u nas nie wchodziły w grę inne baby, bo za to nie dostałby drugiej szansy, ani za bicie. Pomogło i jest cudownie, dojrzał do roli męża, ojca. Ale ja wychodzę z założenia, ze w życiu trzeba liczyc przede wszystkim na siebie i w razie konieczności nie oglądac się z sentymentami za siebie. Przytulam Cię mocno i życzę rozwiązania problemów.
Monia, no ja już czuję się bardzo źle i mam dość. Jutro ide błagać o poród
MIłego wieczorku!
Fantazjowa- wiem mniej więcej o czym mówisz. Mój M ma od kilku lat problemy z chlaniem i ć...przez głupich kumpli. I nawet moja ciąża tego nie zmieniła. W ten weekend przegiął, bo przy moich kumpelach nawet zrobił porutę i wyszedł z kumplami. Tyle tylko, że to jest nałóg i on jest zupełnie inny na trzeźwo. Dlatego pewnie mu wybaczam za każdym razem. No i nigdy by mnie nie zdradził, co to to nie. Ale też mam momenty załamania. Mam jednak nadzieję, że po narodzinach wszystko się zmieni. Może i Wam się uda?
Ja zaczynałam od wagi 52,5 a teraz mam 65,5, czyli póki co 13 kg na plusie.
Fantazjowa dopiero doczytalam.Gratuluje 3 i zycze wytrwalosci, sily, zdrowia i cierpliwosci!
Przyda się
Fantazjowa - Ty i dzieci jesteście teraz na pierwszym miejscu. Myślę, że w każym małżeństwie są wzloty i upadki. Życzę Ci, żeby wszytsko się ułozyło. Ty z tych silnych, jestem pewna, że doprowadzisz go do porządku![]()
Już go mnie więcej doprowadziłam...Ja mam taką wielką nadzieję,że wszystko się ułoży.