reklama

Ciąża bliźniacza

Mati Ty to masz dobrze,w sumie mało kiedy bynajmniej w moim gronie znajomych zdarza się,że są dobre układy z teściową.W sumie mam tylko jedną taką koleżankę która ma super kontakt z teściową.Ja do mojej w sumie nic nie mam bo za mały kontakt,mieszka aż 700km od nas.Ale podobnie jak niuleczka nie chcę żeby ktoś wtrącał się zbytnio w wychowanie dzieci także może i dobrze,że mieszka daleko.Ale jak ktoś nie ma doświadczenia i boi się tych wszystkich początkowych czynności typu kąpiel itd to teściowa może okazać się pomocna byle z umiarem bo znam takie co wręcz próbują we wszystko ingerować.:tak:Ale mati przynajmniej możesz sobie spokojnie odpoczywać jak teściowa chętna do pomocy:-)

reklama
witajcie kobitki podczytuję na bierząco ale brak weny do pisania a pierdołami wam nie chcę główek zawracać...jakaś chandra czy coś mnie dopadło i lipa:-(

magda- powodzenia na wizycie...już masz z górki więc fajnie...
mati trzymam kciuki za dwa dni na połówkowym oby wszystko było dobrze
a ja mam wizytę jutro i juz się stresuję miesiąc czekania to długo niby nic się nie działo dlatego mogłam przyjść po miesiącu ale jak chodziłam co 2 tyg to jakaś spokojniejsza byłam :zawstydzona/y:

trzymajcie się dziewczyny i trzymam kciuki za wszystkie wizytujące....i w ogóle dużo zdrówka każdej życzę...no i co i leżymy dalej i odpoczywamy...choć nie powiem ja moge chodzić i to mnie jakoś ratuje...bo już wariuje...a ginka powiedziała że dobrze by było jeszcze z 10 tc wytrzymać więc trzeba nogi zaciskać i trzymać hehehe

Niuleczka ostatnio widziałam na tablicy BJ podajże z gondolkami,jak gdzieś mi się rzuci w oczy to dam Ci znać.Ja kupiłam zooma,wiem,że jest długi ale testowałam go nawet z dziećmi i wydaje mi się,że będę zadowolona,chociaż podobno nie ma idealnych wózków dla bliźniąt.Kupiłam oczywiście używany z gondolkami,fotelikami i jeszcze kobieta dorzuciła dwa śpiworki na zimę i folię przeciwdeszczową.

najgorsze własnie, że ciężko zobaczyć naocznie bliźniaczy wózek, juz mnie to wkurza jak wchodze do sklepu stoi 30-40 wózków, a blixniak jeden albo wcale. Zoom to jedyny wózek jaki widziałam na żywo i faktycznie niby lekko sie prowadzi choc patrzyłam na sucho ale ta dlugość powala. W sumie to mam mętlik w glowie i już sama nie wiem jakie rozwiązanie najlepsze. Grunt, że Ty jestes zadowolona i za dobrą kaske udało Ci sie kupic cały kpl:-)

Niuleczka ja kilka widziałam na żywo bliźniaczych wózków,ale nie było łatwo znaleźć taki sklep.zoom długaśny z gondolkami a jak tak zamontowałam foteliki,albo spacerówki to całkiem spoko.Tak szczerze to ja idealnego wózka nie widziałam bo w każdym bym cos zmieniła:tak: dopiero jak go kupiliśmy to dowiedziałam się,że gondolki się składa na płasko,żeby gdzieś schować.

Witam i ja. U mnie tez ostatnio weny na pisanie nie ma. Co do wózków to jednak jak dzieci letnie to gondole wygodne. Każdy ma inne priorytety. Moj naszczescie nie jest drogi bo spacerowki z gondolami za około 1200-1300 zł. Co prawda ja go kupuje w uk więc przebicie lekkie jest ale tragedii nie ma a juz komplet. Spacerowki,2 gondole,2 foteliki samochodowe,folia,ochraniacze na gondole i spacerowki,torba i w przeliczeniu to za wszystko niecałe 2 tys.

reklama
Witam!
Ahh, kilka dni mnie nie było a tu 20 stron zaległości.. ładnie lecicie :-)
Ja właśnie skończyłam pisać listę potrzebnych rzeczy, niektórych nawet nie wiedziałam, że będą potrzebne dopóki tu, na forum nie przeczytałam. Człowiek się uczy całe życie ;) na szczęscie z waszą pomocą ogarnęłam to jakoś i w przyszłym tygodniu zakupy:-)

W sobotę wybrałam się do Pepco obejrzeć te tanie ciuszki i byłam zszokowana, niektóre takie malutkie że aż się dziwiłam czy dziecko się w nie wmieści :szok: w końcu kupiłam tylko body z dł rękawkiem, żółte i szare, nic innego jakoś mi nie podeszło ;)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry