Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ania5348 Ja wczesniej czułam bardziej dziewczyny w brzuchu tez nie byly one bardzo jakies silne ale czulam a teraz od kilku dni zauwazylam ze mniej sie ruszaja i niewiem wlasnie jaki to jest powod.Martwie sie troche.We wtorek jade na kontrole,mam nadzieje ze bedzie wszystko ok,a dzisiaj mialam koszmarny sen,ze jedna z moich dziewczynek nieprzezyla.........KOSZMAR obudzilam sie mokra
Ja na spanie nie narzekam.Klade sie na prawym boku i tak usypiam,potem w nocy kilka razy sie przekrecam z prawgo na lewy z lewego na plecy,ale jak narazie jestem wyspana
U mnie leje od samego rana,co za pogoda!!!!
Hej dziewczyny.
W czwartek 17.06 przyszły na świat moje blizniaki: Davide 10.30, 3000 gr, 51 cm e Simone 10.31, 2650 gr, 48 cm.
Dziś wychodzimy ze szpitala![]()
Hej dziewczyny.
W czwartek 17.06 przyszły na świat moje blizniaki: Davide 10.30, 3000 gr, 51 cm e Simone 10.31, 2650 gr, 48 cm.
Dziś wychodzimy ze szpitala![]()
ttolaa- a na kiedy masz termin? ja jestem w 33 tyg, 29 czerwca zabieraja mnie do szpitala, ale kiedy beda ciac, tego nie wiem.. ale chyba jakos niedlugo, bo jedna dzidzia ma za malo wod plodowych :/
ttolaa- no to mozliwe ze jakos mniej wiecej w tym samym czasie urodzimy. A tak strasznie sie boje tego porodu, ta cesarka to chyba jeszcze bardziej mnie przeraza niz porod naturalny. No ale jakos musimy dac radea kiedy mialas ost usg? ile wtedy Twoje maluszki wazyly?
Dziekuje i rowniez trzymam za Ciebie kciuki![]()