nemeyeth
Fanka BB :)
@Orchidea81 ja melduję, że choćbym już chciała to jeszcze nie rodzę 
Była u mnie koleżanka w odwiedzinach, a tak to spaceruję sobie po szpitalu z nudów no i też żeby się trochę rozruszać.
Chyba już brzuch mam bardzo duży bo praktycznie każdy kto mnie mija się na mnie gapi, jakby ciężarnej z bliźniakami nie widzieli
haha
Co do Świąt, nie masz jakiś rodziców/teściów pod ręką, którzy mogliby podzielić się z Tobą potrawami? Ja miałam taką umowę z teściami właśnie, ale u mnie i tak się zapowiada na pobyt w szpitalu w czasie Świąt.
Była u mnie koleżanka w odwiedzinach, a tak to spaceruję sobie po szpitalu z nudów no i też żeby się trochę rozruszać.
Chyba już brzuch mam bardzo duży bo praktycznie każdy kto mnie mija się na mnie gapi, jakby ciężarnej z bliźniakami nie widzieli
Co do Świąt, nie masz jakiś rodziców/teściów pod ręką, którzy mogliby podzielić się z Tobą potrawami? Ja miałam taką umowę z teściami właśnie, ale u mnie i tak się zapowiada na pobyt w szpitalu w czasie Świąt.

Cieszę się, że tak dobrze sobie radzisz. Też jestem bardzo nastawiona na karmienie piersią, ale moja własna rodzina podchodzi do tego sceptycznie. Ja też tak myślę, że może zlitują się nade mną i zrobią cc przed świętami, czyli w 37 tygodniu, to może w tym roku wyjdę do domu. Ciąża donoszona będzie i po co mnie obserwować. Już nie mogę doczekać się swoich dzieci