reklama
emilek86
Fanka BB :)
Kamilasze - oj pokaźny ten brzuszek masz
Podziwiam Cię, że Ty w ogóle jeszcze chodzisz? Jak takie chude nóżki dają radę nosić taki brzuchal?
Grunt, że uśmiech jest na twarzy. To najważniejsze!:-)
Ja to aż się boję jak za parę tygodni mój tak urośnie...
Ciesz się tym brzuchalkiem bo za parę dni go już nie będzie:-)

Ja to aż się boję jak za parę tygodni mój tak urośnie...
Ciesz się tym brzuchalkiem bo za parę dni go już nie będzie:-)
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Paulineczka ja każdą wizytę miałam z lekarzem ale nie bardzo miałam coś do powiedzenia w sprawie cc czy sn i dobrze na tym wyszłam
Sent from my RM-941_eu_euro1_224 using Tapatalk
Kamilasze - ale mega brzuszek! Mimo to trudno uwierzyć, ze przytylas 28kg! Gdzie one sa?! Oj musi byc ciezko z takim słodkim ciężarem. Ale faktycznie naciesz sie nim, bo lada moment nikt nie bedzie stamtąd do Ciebie pukal 
Fajnie Ci, ze za chwile maluchy bedą z Toba! Odpoczywaj i ciesz sie spokojem
Fajnie Ci, ze za chwile maluchy bedą z Toba! Odpoczywaj i ciesz sie spokojem
Kamilasze super brzuszek. Nie widac po Tobie ze tyle przybralas na wadze. Bo chyba ze bardzo szczupla bylas przed ciaza
Fusun - tez slyszalam ze plyn owodniowy sie uzupelnia. Moja kolezanka lezala tak w szpitalu. Wodu jej uciekly dosc znacznie po amniopunkcji. Wprawdzie urodzila w 31 tyg. ale smyk ma juz prawie 1.5 roku i rozwija sie prawidlowo.
Anulfka - super wiesci. Zycze teraz samych takich wiadomosci. Najwazniejsze ze Asia i Wojtus przybieraja na wadze, znaczy ze im dobrze ale juz nie moga doczekac sie wyjcia do domu zeby byc z mama i tata
Fusun - tez slyszalam ze plyn owodniowy sie uzupelnia. Moja kolezanka lezala tak w szpitalu. Wodu jej uciekly dosc znacznie po amniopunkcji. Wprawdzie urodzila w 31 tyg. ale smyk ma juz prawie 1.5 roku i rozwija sie prawidlowo.
Anulfka - super wiesci. Zycze teraz samych takich wiadomosci. Najwazniejsze ze Asia i Wojtus przybieraja na wadze, znaczy ze im dobrze ale juz nie moga doczekac sie wyjcia do domu zeby byc z mama i tata
Ostatnia edycja:
Paulineczka_
mamy lutowe '08
Multimama2- Co masz na mysli piszac, ze dobrze na tym wyszlas?
Kamilasze- faaaaajny
Kamilasze- faaaaajny
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Paulineczka bo byłam przekonana,że najlepsze będzie cc bo tak najbezpieczniej.przez całą ciążę lekarz mówił że za wcześnie żeby mówić o cc czy sn i kiedy w 38tc pojechałam na wizytę i wyszło,że synek jest główkowo a córcia pośladkowo byłam pewna,że będzie cc a tu lekarz mówi,że nie widzi przeciwskazań i będzie sn
byli przygotowani na cc w razie konieczności ale udało się sn,szybko i bezproblemowo 20minut i po wszystkim a kolejnego dnia wszyscy wyszliśmy do domu.Tutaj jest super opieka i kompetentni ludzie na właściwych stanowiskach i nie żałuję,że zaufałam lekarzom bo po cc trochę dłużej się di siebie dochodzi a ja miałam w domu wymagającego synka(1,5r) i bez pomocy z zewnątrz(mąż od rana do wieczora w pracy)więc byłoby nie za ciekawie
reklama
Podziel się: