reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

hej,
ja w koncu jutro mam cc, gdybym wiedziala jaka droga mnie czeka do tego wydarzenia to bym inaczej postapila w maju kladac sie do tego szpitala.
trzymajcie kciuki zeby dobrze wszystko sie skonczylo :-)

reklama
Edytka- tak, sama jestem do ok 14. Malz moglby wziac urlop, ale daje rade, wiec siedzilibysmy w domu oboje bez sens, a tak zawozi rano synka do szoly i pozneij go odbiera. Dzieci jak na raie dopukac, bardzo grzeczne, wiec mozemy sobie na to pozwolic, a jego urlop zostawic na faktyczny urlop w Pl :)

Paulineczka - masz śliczne cudenka :-) niech się zdrowo chowają i dostarczają samych radosnych chwil.
Dagos - powodzenia - kciuki zacisniete, już jutro o tej porze będziesz miała malenstwa przy sobie.

Gratuluje Paulineczka super dzidzie :-) (już sie nie moge doczekać swoich) :)
Trzymam kciuki podobnie jak reszta dziewczyn za Was dagos!! Bedzie dobrze, czekamy na wieści;-)

Anielka - kiedy masz wizytę? Ja dzisiaj po południu, dowiem się ile ważą corcie, poznam może plany doktora dot.terminu cesarki? Odczuwasz twardnienia brzucha, ja od kilku dni biorę magnez i no-spe. Czasami skurcze są bolesne. Muszę wytrzymać jeszcze 2 tyg.!!! :-)

reklama
Do góry