Palam - trzymam kciuki za cala wasza czworke! Musi byc dobrze I czekam na te dobre wiadomosci. Trzymajcie sie dzielnie i codziennie bede sprawdzac czy sa jakies wiadomosci od ciebie. Caluje was mocno, a w szczegolnosci malutkie babelki. Nabieraj sil, dobrze jedz chociaz pewnie nie mozesz za bardzo, ale bedziesz musiala miec duzy power, zeby ogarnac maluchow jak wyjdziecie do domku.
reklama
palam - mysl pozytywnie a my forumowe ciotki wspieraly bedziemy Twoich chlopcow myslami I zacisnietymi kciukami. Niech maluszki dzielnie rosna a ty pisz nam o postepach jakie robia. Dobrze ze lekarze bacznie obserwowali rozwoj chlopcow w brzuszku I dzieki temu udalo sie podjac wlasciwe decyzje w odpowiednim czasie. Masz silnych chlopakow, szybko dojda do siebie, zobaczysz.

Palam ja rowniez trzymam kciuki za Was,chlopcy sa silni wiec szybko zaczna przybierac na wadze i za troszke bedziecie juz w domku,mysl pozytywnie i dobrze ze bylas pod dobra opieka. Moze kiedys bedzie szansa ze spotkamy sie na zywo skoro z tego samego miasta jestesmy...
Różyczka82
Fanka BB :)
Palm - ja również trzymam za Was kciuki. Dobrze że pod dobrą opieką jesteście, ze lekarze zareagowali szybko i odpowiednio. Sama się popłakałam czytając Twój wpis - domyślać się tylko mogę co Wy przeżyliście. Chłopaki są na pewno silni i z dnia na dzień będą przybierać na masie i będziesz widziała jak niemal w oczach rosną. Super że masz pokarm, zawsze nadmiar możesz zamrozić żeby na później było.
Dawaj znać jak sobie radzicie, będę czekała na informacje. Ściskam Was mocno :***
Dawaj znać jak sobie radzicie, będę czekała na informacje. Ściskam Was mocno :***
Palam - glowa do gory bedzie dobrze chlopaki dojda do siebie w inkubatorach i nim sie obejrzysz bedziesz ich tulic. Twoj Filipek jest tylko troszeczke mniejszy od moich chlopakow a Patryczek szybko dogoni brata i pewnie pozniej to on bedzie szalal. Dobrze ze reakcja lekarzy byla szybka. A pokarm sciagaj chlopakom pomoze. Mowi sie ze dziewczynki sa silniejsze ale chlopaki tez wiem po swoich. Ty musisz szybko dojsc do siebie bo chlopaki potrzebuja zdrowej i silnej mamy. Wszyscy potrzebujecie troszke czasu by dojsc do siebie. Teraz sa malency ale zobaczysz jak ci szybko urosna.
Ostatnia edycja:
Witajcie
Dawno mnie nie było i wybaczcie ale nie nadrobię zaległości.
Miesiąc temu zmarł mi tata i dalej dochodzę do siebie. Moje dzieciaczki mają dziś 3 miesiące, dziadek nacieszył się nimi 2 miesiące...
palam-moje dzieciaczki też urodziły się poniżej 2 kg a teraz już mają prawie 5. Trzymam kciuki za Twoje maleństwa a ty trzymaj się i wracaj szybciutko do formy, pozdrawiam Cie ciepło.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, trzymajcie się jak najdłużej w trójpaku a wszystkim które urodziły wielkie Gratulacje
Dawno mnie nie było i wybaczcie ale nie nadrobię zaległości.
Miesiąc temu zmarł mi tata i dalej dochodzę do siebie. Moje dzieciaczki mają dziś 3 miesiące, dziadek nacieszył się nimi 2 miesiące...
palam-moje dzieciaczki też urodziły się poniżej 2 kg a teraz już mają prawie 5. Trzymam kciuki za Twoje maleństwa a ty trzymaj się i wracaj szybciutko do formy, pozdrawiam Cie ciepło.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, trzymajcie się jak najdłużej w trójpaku a wszystkim które urodziły wielkie Gratulacje
Miss Cinname
Fanka BB :)
Palam- najważniejsze, że reakcja była na czas! Historie na tym forum pokazują, że dzieci swoją moc mają, a bliźniaki podwójną! Teraz musisz być dzielna, a potem silna, żeby nagonić się za nimi. Trzymam za Ciebie i chłopaków całym sercem!!!!! Ale też wierzę niezachwianie, że lada chwila będziesz nam pisać jak chłopcy nabierają masy!
reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Palam - wszystkimi serduchami jesteśmy z Tobą i chłopakami. Trzymamy kciuki niech teraz pięknie przybierają na wadzę i szybko wracajcie do domku.
Podziel się: