Maggi trzymaj sie jeszcze w trójpaczku!!!
Asiek , Palam Gratulacje czekamy na wieści!
Onylone współczuję przebojów z lekarzami, a co do anemi to lekarze często ją wmawiaja gdy dziecko ma jsną karnacje, mój Filip jak się urodził to miał taka ciemną skórę, ale jakoś po 2 miesiącu taki białasek się zrobił i wysłali nas na badanie bo lekarka uznała że dziecko ma anemie, ale wyniki były super i chyba coś koło roczku też kazała nam zrobić na anemie. Tak więc dla spokoju zrób te badania, a co do szmerów to przecież dziecko do pierwszego roku zycia ma takie szmery, mam nadzieje, że u was to nic poważnego...a angielska słuzba zdrowia mówi sama za siebie....szkoda słów....
Netka forumowa wrózka miała rację co do chłopaków Zeni, ale mi nadal wychodzi że dziewczynka i chłopczyk

a Lewek przecież jajka pokazał jako dowód że jest facetem

Mam nadzieje, ze w trakcie porodu jajka mu nie znikną

Dziewczyny przebudziłam się w nocy i miałam takie dziwne uczucie że mi wody odeszły, poleciałam do łazienki i macam się czy mokra nie jestem, no ale wszystko suche....nie wiem chyba mi sie coś śniło....ja już panikuje....mam nadzieję, ze z moją szyją wszystko ok, chłopaki przeniesli się trochę wyżej więc może ona się już nie skraca, mam nadzieję....
Marcysiowa ja tez tak czasami mam że jak mi się chce to aż mi się brzuchol napina, ale tylko wtedy jak przez parę dni nie jestem w kibelku, ale jak już sobie ulżę to napiety brzuch jest miękki.