reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

Różyczko tylko wczoraj je miałam wieczorem, może tak bardziej przez noc, nie bolały a wiedziałam, ze mam bo się na siku budziłam i jak wstawałam to czułam że brzuch mam twardy, ale teraz spokój. jak przez dzień bedę jakieś miała to się do niego wybiorę...ale mam nadzieję, ze jednak ich nie będzie

Netka ja siostrę poprosiłam aby mi kupiła bodziaki, a męża dziś po pieluszki wyslę.

A w lidlu dzisiaj proszek Jelp w promocji i pampersy za 33 zł

reklama
Elala i Różyczka ja też nie wierzę, że to już końcówka. Ja ciąglę powtarzam, że mogłabym dłużej w ciąży chodzić byle tylko szynka trzymała. Niestety się nie da więc cieszę się każdą chwilą szalejącego brzuszka. A jak tam u was odczucia / przeczucia.

Marcysiowa - targają mną skrajne uczucia - z jednej strony bym chciała żeby chłopcy się już urodzili - z drugiej jak najdłużej bym ich chciała nosić w brzuszku - zawsze są ze mną, bezpieczni, najedzeni itp.
Podobnie jak Ty - też mam iść do szpitala - jak donoszę do tego czasu - to w połowie czerwca mam się położyć na patologię na jakiś tydzień, po czym będzie cc. Chyba że coś się po drodze zmieni. Wiadomo że sytuacja jest dynamiczna. Szyjkę mam długą i zamkniętą, skurcze mam sporadycznie - w zasadzie wszystko jest ok :-) Także mam nadzieję że uda się do połowy czerwca chodzić w trójpaku :)
Nie martw się - u Was wszystko będzie ok - za tydzień się położysz do szpitala, zadbają o Was i w odpowiednim czasie nastąpi rozwiązanie :) I córcie niedługo będą z Wami :)))))))

U mnie tak jak I u was. Niby nie chce aby wyciagali brzdace z brzusia ale siedze jak na szpilkach czekajac na list ze szpitala z data cesarki:confused:. Ja to do godziny w bede w domku/ Bede musiala zglosic sie tylko pare godz wczesniej aby mnie przygotowali i tyle.
Jezeli chodzi o skurcze to ja je mam a ich czestotliwosc zalezy od mojej aktywnosci. z reguly mam od kilku do kilkunastu dziennie ale sa dni ze zdarzy sie moze z jeden. Takie skurcze zaczely pojawiac mi sie gdzies tak od 29tc i poki co sa bezbolesne i nieregularne wiec nie pozwalam aby spedzaly mi sen z powiek. :happy2:

dawno nie odzywaly sie pachnaca i wiosanka:confused::dry: Dziewczyny jak tam u Was????
No ja chcialam zameldowac ze pokoik dla dzieci juz gotowy a i przy okazji i torba spakowana. Mam zamiar, dzis wieczorem emkowi zrobic maly trening co gdzie jest bo w koncu to on musi sie w tym wszystkim bardziej orietowac.

Elala a mogłabyś przedstawić zawartość swojej torby z uwzględnieniem ilości? Ja dzisiaj dokańczam pakowanie moich toreb.

No właśnie coś nasze babeczki milczą. Ma któraś do nich numer?

Elala - właśnie! Dobrze emka przetestuj... Ja wczoraj mówię do mojego przynies z góry body i spodenki, a on jak słup... Nie wie gdzie szukać :/ musiałam mu zrobić szkolenie w trybie przyspieszonym :))))

Hej dziewczyny!
Elala,Marcysiowa,Rozyczka,Maggi, Netka juz prawie na wylocie jestescie i mam nadzieje wytrwacie w trojpakach jak najdluzej sie da :-)

Mama290 trzymam kciuki za Twoja cc i jestem pewna ze maluszki beda silne i wszystko bedzie z nimi ok:-)

Palam super wiesci ze z chlopcami z dnia na dzien coraz lepiej i ze masz nawal pokarmu oby tak dalej:-)

Asiek czekamy na jakas relacje...

Ja dzis na wizycie bylam,szynka zamknieta, +12 kg,mam sie nie forsowac i odpoczywac i jest dobrze. Milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Marcysiowa - ja bede szkolila dzis meza odnosnie torby to wszystko policze, spisze i wrzuce na forum:-)
Polka - no to superancko ze z szynka trzyma:tak:
netka. - pozwol ze ja sie troche teraz pomadrze - PAKUJ sie szybciochem dziewczyno to juz 33 tc:-D jezeli chodzi o bujaki to ja mam na razie jeden taki:
Fisher Price Luv U Zoo Playtime Bouncer - bouncing cradles & rockers - Mothercare
on jest tylko taki wibrujacy. zobaczymy jakie bedzie zainteresowanie ale emek namawia mnie aby od razu kupic tez takiego prawdziwego bujaka ale moim zdaniem poczekamy i zobaczymy.

Do góry