reklama
Bibiana
Fanka BB :)
Ja tez sie dobrze czuję, chłopaki szaleją w brzuszku więc im też dobrze:-) trochę się stresuję wizytą u lekarza ale to normalne...wczoraj młodzi tak mi na pęcherz uciskali, ze co chwila do kibelka latałam ale wieczorem dali mi spokój no i na szczęście dziś też tak nie latam 
Oj trochę Ci już zazdroszczę, niedługo zobaczysz swoje dzieciaczki....ja się już nie mogę doczekac, no ale chłopcy muszą jeszcze 2,5 miesiąca poczekać

Oj trochę Ci już zazdroszczę, niedługo zobaczysz swoje dzieciaczki....ja się już nie mogę doczekac, no ale chłopcy muszą jeszcze 2,5 miesiąca poczekać

Różyczka82
Mama290 - trzymam kciuki &&&& na pewno wszystko będzie ok - zdrówko Twoje i Maluchów jest najważnejsze. Daj nam znać jak się czujecie już po. Ściskam mocno :*
Palm - super wieści! Oby tak dalej Chłopcy sobie radzili - plus Twoja laktacja...niejedna karmiąca mama może Ci pozazdrościć mlekotoku
)))
Onlyone - polubiłam zdjęcie, cudaśni Ci Twoi chłopcy
Maggi - a co u Was? Jak się czujecie??
Asiek8282 - cały czas czekamy na wieści od Ciebie
Marcysiowa - jak ten czas leci....kurczę - już niedługo przytulisz swoje Córcie :-):-) Pamiętaj dawać nam znać ze szpitala...
A ja cudownie spędziłam weekend, zaczęłam myśleć kategoriami "żeby cieszyć się ostatnimi tygodniami ciąży" bo nie znam dnia i godziny - a zależy mi do połowy czerwca donosić - czyli jeszcze z miesiąc
Miłego wieczorku Wam życzę
Palm - super wieści! Oby tak dalej Chłopcy sobie radzili - plus Twoja laktacja...niejedna karmiąca mama może Ci pozazdrościć mlekotoku
Onlyone - polubiłam zdjęcie, cudaśni Ci Twoi chłopcy
Maggi - a co u Was? Jak się czujecie??
Asiek8282 - cały czas czekamy na wieści od Ciebie
Marcysiowa - jak ten czas leci....kurczę - już niedługo przytulisz swoje Córcie :-):-) Pamiętaj dawać nam znać ze szpitala...
A ja cudownie spędziłam weekend, zaczęłam myśleć kategoriami "żeby cieszyć się ostatnimi tygodniami ciąży" bo nie znam dnia i godziny - a zależy mi do połowy czerwca donosić - czyli jeszcze z miesiąc
Miłego wieczorku Wam życzę
hej dziewczyny a co to za wciskanie sie w kolejke;-) mama290 wyjatkowo przepuszcze bo sutuacja wyjatkowa ale apeluje do reszty maluszkow aby grzecznie w brzuszkach siedzialy I czekaly na swoja kolej.
bibiana a co to za stresowaniew sie
co ma byc zle jak wszysytsko jest dobrze. Maluchy pieknie rosna o czym przekonasz sie juz za kilka dni.
Marcysiowa, Pachnaca, wiosanka - Jak tam sie trzymacie dziewczyny z gory listy??? U mnie, musze przyznac co raz ciezej szczegolnie w nocy. Maluchy mi na jakies nerwy uciskaja czego efektem jest potworne dretwienie I bol rak
. Boli tak mocno ze rano przez klka godz nic w rekach utrzymac nie moge
. mija jak sie troche rozruszam. Czekam na list ze szpitala z wyznaczona data cc
.
Rozyczka - poprawne nastawienie tak trzymaj. Ciesz sie jak najdluzej swoim pieknym stanem. Ja to gdybym tylko mogla przedluzylabym moja ciaze na maxa. Uwielbiam czuc ruchy malenstw w brzusiu I tak dobrze jest miec swiadomosc ze zawsze sa ze mna. Ohh zal mi ze zbliza sie finish.

bibiana a co to za stresowaniew sie
co ma byc zle jak wszysytsko jest dobrze. Maluchy pieknie rosna o czym przekonasz sie juz za kilka dni.Marcysiowa, Pachnaca, wiosanka - Jak tam sie trzymacie dziewczyny z gory listy??? U mnie, musze przyznac co raz ciezej szczegolnie w nocy. Maluchy mi na jakies nerwy uciskaja czego efektem jest potworne dretwienie I bol rak
. Boli tak mocno ze rano przez klka godz nic w rekach utrzymac nie moge
. mija jak sie troche rozruszam. Czekam na list ze szpitala z wyznaczona data cc
.Rozyczka - poprawne nastawienie tak trzymaj. Ciesz sie jak najdluzej swoim pieknym stanem. Ja to gdybym tylko mogla przedluzylabym moja ciaze na maxa. Uwielbiam czuc ruchy malenstw w brzusiu I tak dobrze jest miec swiadomosc ze zawsze sa ze mna. Ohh zal mi ze zbliza sie finish.
Ostatnia edycja:
Różyczka82
Elala - no właśnie mam to samo co Ty...jakaś taka nostalgia mnie nachodzi że już niedługo koniec - pewnego etapu oczywiście bo będę już miała Synków do przytulania - ale nie będę ich miała w brzusiu
A podobnie jak Wy jak widzę na Twoim suwaczku - długo na tą ciążę czekaliśmy i o nią walczyliśmy... Ale nie ma się co smucić - niedługo przed nami nowe wyzwania i nowy etap w życiu :-)
A jak Ty się czujesz? Oprócz drętwienia wszystko ok? Suwaczek ładnie idzie do przodu...
A jak Ty się czujesz? Oprócz drętwienia wszystko ok? Suwaczek ładnie idzie do przodu...
Rozyczka - sami jestesmy w szoku ze wszystko idzie tak dobrze. Od pierwszego dnia straszyli mnie ze nie donosze ciazy dluzej niz do 30 tc bo 2 lata temy usunieto mi pol jelita tak wiec mam mniej substancji odzywczych dostarczanych, dodatkowo przeszlam rozlegle zapalenie jamy otrzewnwej ktore uszkodzilo wiele organow wewnetrznych
a tu taka niespodzianka prawie 35tc zaliczony I wcale nie zamierzam rozstawac sie z maluchami szybciej niz za 2 -3 tyg. Ja mocno wierze w moc pozytywnego nastawienia (choc przyznam ze czasami mniewam czarne chmury nad moja glowa
).
Wiele z nas przeszlo ciezka droge aby teraz moc cieszyc sie tym wyjatkowym (bo podwojnym) szczesciem wiec korzystajmy z tego ile mozemy.
Moi rodzice przylatuja za 10 dni - juz nie moge sie doczekac. Ciesze sie ze mama bedzie bliziutko bo ona cale zycie na oddziale noworodkow przepracowala takze jej pomoc przy maluchach bedzie nieoceniona. Na razie ma bilet tylko w jedna strone I obiecala zostac tak dlugo jak bedziemy jej potrzebowali;-) kochana
a tu taka niespodzianka prawie 35tc zaliczony I wcale nie zamierzam rozstawac sie z maluchami szybciej niz za 2 -3 tyg. Ja mocno wierze w moc pozytywnego nastawienia (choc przyznam ze czasami mniewam czarne chmury nad moja glowa
).Wiele z nas przeszlo ciezka droge aby teraz moc cieszyc sie tym wyjatkowym (bo podwojnym) szczesciem wiec korzystajmy z tego ile mozemy.
Moi rodzice przylatuja za 10 dni - juz nie moge sie doczekac. Ciesze sie ze mama bedzie bliziutko bo ona cale zycie na oddziale noworodkow przepracowala takze jej pomoc przy maluchach bedzie nieoceniona. Na razie ma bilet tylko w jedna strone I obiecala zostac tak dlugo jak bedziemy jej potrzebowali;-) kochana
Bibiana
Onlyone zdjęcie polubione, z chłopcy cudowni
:-)
Elala tak jest koniec stresowania

Miałaś troszkę długą drogę do szczęścia, ale niedługo maluszki wszystko Ci wynagrodzą...
Różyczko wytrzymasz
W nocy troszkę skurcze mnie męczyły, może było ich z 5, nie były bolesne, ale brzuch tak mocno stwardnial, no ale teraz spokój więc pewnie nic groźnego....
:-)Elala tak jest koniec stresowania

Miałaś troszkę długą drogę do szczęścia, ale niedługo maluszki wszystko Ci wynagrodzą...
Różyczko wytrzymasz

W nocy troszkę skurcze mnie męczyły, może było ich z 5, nie były bolesne, ale brzuch tak mocno stwardnial, no ale teraz spokój więc pewnie nic groźnego....
netka.
Mama290 kciuki mocno zaciśnięte za Ciebie i Maluchy. My tu z dziewczynami przesyłamy moc pozytywnej energii. Spodziewamy się tylko dobrych wieści. Powodzenia! 

Mój M. szalał w Biedronce w dzięcięcych rzeczach z tej nowej gazetki.
Wiem, że to "na zaś", ale u nas się sprawdził zestaw: nakładka na sedes i podest. Więc polecam. My daliśmy w Castoramie ponad 60 zl za te dwie rzeczy. A tu 30 kilka zł/ 2szt.. Więc wziął drugi zestaw: nakładka + podest i dwa nocniczki. Poza tym pieluchy, bodziaki, kocyki, ręczniki,... itp. Nie wiem jak jakościowo się mają te rzeczy, bo zobaczę zakupy dopiero wieczorem..

Mój M. szalał w Biedronce w dzięcięcych rzeczach z tej nowej gazetki.
Wiem, że to "na zaś", ale u nas się sprawdził zestaw: nakładka na sedes i podest. Więc polecam. My daliśmy w Castoramie ponad 60 zl za te dwie rzeczy. A tu 30 kilka zł/ 2szt.. Więc wziął drugi zestaw: nakładka + podest i dwa nocniczki. Poza tym pieluchy, bodziaki, kocyki, ręczniki,... itp. Nie wiem jak jakościowo się mają te rzeczy, bo zobaczę zakupy dopiero wieczorem..

Ostatnia edycja:
reklama
Różyczka82
Bibiana - a często masz te skurcze?Ja bym się chyba z lekarzem skontaktowała na wszelki wypadek - jak są skurcze to szyjka może się skracać...Trzymam kciuki za Waszą trójkę &&&
Netka - ja też się dzisiaj wybieram na polowanie do Biedronki
Tylko po południu. Ale mamy taką biedronkę na uboczu - tam jest mały ruch więc liczę na to że będzie jeszcze wybór...
Twój suwaczek ładnie do przodu idzie - jeszcze trochę i córeczki będą w Twoich rękach
Netka - ja też się dzisiaj wybieram na polowanie do Biedronki
Twój suwaczek ładnie do przodu idzie - jeszcze trochę i córeczki będą w Twoich rękach
Podziel się: