reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

Elala ja też czekam z niecierpliwością, już na pewno maluszki tulisz do siebie :-)

na razie nie mam sms od niej, jak tylko się do mnie odezwie to dam znać :tak:

reklama
Elala - trzymasz nas w napięciu :-) czekamy na wieści!!!

Tigla - normalnie:szok: przy bliźniakach?? Ja testu białej rękawiczki na pewno bym nie zdała :-) I w sumie od kiedy Smerfy są z nami nic nie jest do końca normalne - bo to one są na pierwszym miejscu, więc czasem śniadanie mamy musi kilka godzin poczekać :-). Karmienie dwójki jest czasochłonne, ale jeśli mogę karmić to będę, trudno w domu nie musi być superczysto, a na obiady możemy jeść nawet kanapki ;-) Twardo pije herbatki laktacyjne i rutwice, żeby wspomóc laktacje, działam laktatorem jak jest chwila i mam plan karmić minimum do grudnia :-D
Jak będziesz dzwonić - to pozdrów Kretowinkę i ucałuj maluszki od nas.

Eevlee - a jak ty dajesz radę ze swoją bandą?

Elala pewnie zapatrzona w maluchy nie ma w głowie nas powiadamiać. Do jutra pewnie da znać. Nie mniej czekamy z niecierpliwością!! :-)

A mężuś do szpitala arbuzika przyniósł. I teraz go kefirem zapiję :-D

wiadomość od Elali:

" Mamy nasze kochane malenstwa. Synek urodzil sie 15.37 wazy 2775g i mierzy 50 cm. corcia 2 min pozniej wazy 2615 i mierzy 47cm. Pozdrowienia od calej naszej wielkiej rodzinki"

reklama
No w końcu !
Elala gratulacje i buziaki dla maluszków-chociaż o takiej wadze to już nie całkiem takie maluszki :tak:

Do góry