reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
marcysiowa gratulacje!
polka pisalam z palam jakies 3 dni temu
u chlopaczkow ok pewnie ten wiekszy chyba filipek wyjdzie szybciej a patryczek musi jeszcze nabrac wagi ,pozatym doszło jeszcze zapalenie pępka u jednego z maluszków,w kazdym razie juz niebawem beda wszyscy w domku

Marcysiowa Gratulacje !!!!

Maggi już niedługo bedziecie w domku, żuczki slicznie na wadze przybieraja więc musi być coraz lepiej :tak:

Zenia może Ci lekarz w gabinecie założyć, ale z tego co wiem to liczą sobie za to ok 500 zł, a lepiej w szpitalu, bo zrobią Ci szereg badań, posiew z szyjki musi być pobrany, bo jak są bakterie to już Ci nie założą tylko najpierw leczenie, ja byłam 5 dni w szpitalu w środę pod wieczór przyjechałam pobrali wymaz z szyjki i w sobote był wynik więc od razu mi założyli i w poniedziałek wyszłam do domu, miałam w niedziele ale pewnie nie chciało im się wypisu zrobić:confused2: przynajmniej ktg miałam robione i co chwila przychodzili sprawdzać czy nie mam skurczy, więc w szpitalu bezpieczniej...a co będziesz mieć zakładany?

Wiosanka miejsce pierwsze nalezy do Ciebie:-)

1. Wiosanka
2. Różyczka
3. Dominiska
4. Dytko
5. Zenia
6. Multimama
7. Gloriane
8. Charlottema
9. Bibiana
10. Dolorez
11 Polka
12. Gotadora
13. nik_i

Maggi sliczne te Twoje zuczki niech szybko wracaja do domku.

Super ze u Palam jest coraz lepiej i chlopcy nabieraja sil,oby tak dalej

Dzis mialam wizyte,szynka zamknieta ale troszke zmiekkla ale jest dobrze,wiecej lezenia i bedzie ok,za tydzien usg a za 3 tyg czeka mnie 3-dniowy pobyt w szpitalu na podanie sterydow.:crazy:

Polka - lista coraz krótsza...a ja niebezpiecznie wysoką pozycję zajmuję!!! Kiedy to zleciało???? Też leżałam 3 dni na sterydach - weź gazety i mp3 żeby nie słuchać głupich historii szpitalnych :eek:
Wiosanka - a co u Ciebie????????? Zaglądasz tu czasami??? Gratuluję pierwszego miejsca na liście :))
Zenia - mi też się wydaje że lepiej iść do szpitala na założenie krążka...porządnie wybadają Ciebie i Maluszki przynajmniej...choć wiadomo że pobyt w szpitalu to nic przyjemnego... :eek:

Właśnie obiadam się truskawkami - dobrze że udało mi się na nie załapać jeszcze przed porodem - bo później wiadomo że prędko już nie pojem....

Wysłałam swoje namiary do Gotadory - więc jak pewnego dnia zniknę - to dam przez nią znać co tam u mnie/u nas :)

Ostatnia edycja:
Marcysiowa gratulacje
Lista coraz krótsza i coraz mniej ciężarówek czyżby boom na bliźniaki się skończył?

My po wizycie u lekarza Szymon waży 8kg Lenka 5,5. Z małą czeka nas rehabilitacje ponieważ jest bardzo wiotka i główki nie chce podnosić do góry. Zobaczymy co nam jeszcze powiedzą po kontroli w Łodzi w CZDIM

hej,

Jestem tu nowa. Obecnie 9t0d ciąży bliźniaczej po pierwszej udanej próbie IMSI.

Mam nadzieje, że trochę osób przybędzie na forum.

Narazie strasznie panikuje i z wizyty na wizytę przeżywam stres. Boje się czy wszsytko będzie ok.
Serduszka juz widzialam, bily mocno 2 tyg temu. Ale ostatnio jakoś objawy mi minęły i teraz boję się, że może ciąza obumarła.:crazy: Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok ale oś czuję, że będę schizować do samego porodu.

reklama
Marcysiowa wzięłaś nas trochę z zaskoku:tak:;-). Gratulacje. Czekamy na zdjęcia maluchów.

Różyczka uważaj z truskawkami (bardzo uczulają). Jak byłam w marcu w szpitalu to leżałam z babką u której podejrzewali cholestazę (wysypka...). Zrobili badania i nic nie wykazało. Potem wyszło, że zjadła truskawki :tak:, ordynator przestrzegł nas wszystkie, żeby uważać na nie.

jjka witaj. W końcu jakiś świeżak na forum:-D A co do Twoich obaw to w pełni Cię rozumiem-niestety ale to normalne, że boimy się o dzieci. Jaka to ciąża dwu czy jednojajowa ?

Do góry