reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
nosidełek właśnie szukam na allegro :-D nie da rady zamontować w tym wózku, ale mi taka opcja raczej nie jest potrzebna... Z bliźniaczych jeden obok drugiego chyba tylko Dorjan ma możliwość montowania fotelików? a tramwaja ja nie chciałam
Dziewczyny polecam wam stronę na której są aktualne promocje na artykuły dla dzieci :sorry:

a tu znalazłam przykład pakowania toreb do szpitala http://www.multimama.pl/index.php/ciaza/torba-do-szpitala

Wiem, wiem zaraz mi sie dostanie, ze sie wpycham bez kolejki ;)
Wczoraj wieczorem kolo 22 zaczely mi odchodzic wody i wyladowalam w szpitalu. Probowali jeszcze magnezu i innych dziwact, ale zaczely sie bole (straszne to bylo, gryzlam poduszke i wpijalam pazury w siebie) i rozwarcie doszlo do 3 cm. Szybko trafilam na stol i zrobili znieczulenie ogolne byleby szybciej. I tak na swiecie dzis po 3 pojawilo sie 2 nowych chlopakow :) powitajcie Alka i Włodka :) chlopaki maja po 50 cm, waga 2400 i 2200, oddychaja samodzielnie, tula sie do siebie w jednym wozidelku i teraz ogrzewaja :) mnie dopiero spionizowali i czekam na meza by odwiedzic dzieciaki. Tatus juz im porobil zdjecia, popodpisywal papiery itp .... A mama kurde jeszcze ich nie widziala :/ ech zle mi z tym, a moze zaczynam hormonalnie marudzic ?

Dytko gratulacje!! :-D super, że chłopcy zdrowi i duuuzi :tak: Nie dziwie się, że źle ci z tym że ich jeszcze nie widziałaś, ale nadrobisz zaległości nie martw się :-) Pozdrawiam i czekam na zdjęcia :-)

Dytko miało być bez wpychania się, no ale pewnie nie doczytałaś :-D ważne że chłopcy cali i zdrowi no i waga świetna jak na ten tydzień ciąży:tak: GRATULACJE!!!

Zenia fajna stronka :tak:

Dytko - GRATULACJE!!! Jeszcze się napatrzysz i naprzytulasz na pewno - o to się nie martw :-) Super że chłopcy mają się dobrze, Ty też na pewno szybko do siebie dojdziesz :) A jak tam z pokarmem? Pojawił się? Trzymam za Was kciuki, życzę szybkiego powrotu do domciu w komplecie oczywiście :)

Maggi, Marcysiowa - a jak tam u Was? Jak Maluszki się miewają??

Mnie nadal przeziębienie trzyma, za tydzień będę już o tej porze w szpitalu....:szok: a jak chłopcy pozwolą - to za jakieś 2 może 3 tygodnie będziemy już w komplecie 'po tej stronie brzuszka' :-)

reklama
Ciezko ciezko bo ledwo wklejam nowa za chwile musze ja poprawiac,przyznam ze od zeni chyba, az do mnie bardzo mala roznica jest w tygodniach ciazy i jak sie wtedy posypiemy to trudno bedzie utrzymac swoje miejsce nie wpychajac sie w kolejke:-)

Do góry