Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

akurat mała tak się rozkroczyła że wszystko było widać, tzn dla mnie tam były jajka ale jak profesor kazał mi pokazać ptaszka to zwatpiłam bo ptaszka nie było 
:-)
tzn ubranka już wszystkie mam poprane i poprasowane (przez teściową :-)) dzisiaj mi przyszły butelki, smoczki i różne rzeczy do pielęgnacji dzieci no i dla mnie majtki poporodowe, podkłady i takie tam

łóżeczko przyniosę jak się rozpogodzi bo muszę je wyprać (jedno mam turystyczne) odświeżyć pokój dla maluszków, kupić komody, później odswieżyć sypiqlnie i wstawić drugie łóżeczko.
to moje typy LEŻACZEK BUJACZEK muzyczka i zabawki nowość (3299247804) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko nie wiem czy te siedzisko jest w miarę wygodne i bezpieczne...no bo cena fajna...i BRIGHT STARTS HUŚTAWKA Dżungla Java 60062 (3277218422) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten wydaje się wygodniejszy...no i znalazłam jeszcze jeden tylko nie husta a ma wibracje....MUMMY LOVE !! LEŻACZEK BUJACZEK nowość (3299246641) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale cena fajna i wygodny...