Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

akurat mała tak się rozkroczyła że wszystko było widać, tzn dla mnie tam były jajka ale jak profesor kazał mi pokazać ptaszka to zwatpiłam bo ptaszka nie było 
:-)
tzn ubranka już wszystkie mam poprane i poprasowane (przez teściową :-)) dzisiaj mi przyszły butelki, smoczki i różne rzeczy do pielęgnacji dzieci no i dla mnie majtki poporodowe, podkłady i takie tam

łóżeczko przyniosę jak się rozpogodzi bo muszę je wyprać (jedno mam turystyczne) odświeżyć pokój dla maluszków, kupić komody, później odswieżyć sypiqlnie i wstawić drugie łóżeczko.
to moje typy LEŻACZEK BUJACZEK muzyczka i zabawki nowość (3299247804) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko nie wiem czy te siedzisko jest w miarę wygodne i bezpieczne...no bo cena fajna...i BRIGHT STARTS HUŚTAWKA Dżungla Java 60062 (3277218422) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten wydaje się wygodniejszy...no i znalazłam jeszcze jeden tylko nie husta a ma wibracje....MUMMY LOVE !! LEŻACZEK BUJACZEK nowość (3299246641) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale cena fajna i wygodny...