Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Stawiam na ciąże a drugi i 3 test zrobiony i równie pozytywny tylko to potwierdziHej dziewczyny myślicie że to ciąża? Czy raczej się nie nastawiac
STARAMY SIE Z CHLOPAKIEM OD 9 MIESIĘCY O DZIDZIE OKRES SPÓŹNIA MI SIE 10 DNI JESTEM JUZ NASTAWIONA NA CIAZE JEDNAK LUDZIE MÓWIĄ ZE TO NIE CIĄŻA POMOCY BO OSZALEJE![]()
Dodam że test robiłam 8 dni po braku miesiączki i to wieczoremHej dziewczyny myślicie że to ciąża? Czy raczej się nie nastawiac
STARAMY SIE Z CHLOPAKIEM OD 9 MIESIĘCY O DZIDZIE OKRES SPÓŹNIA MI SIE 10 DNI JESTEM JUZ NASTAWIONA NA CIAZE JEDNAK LUDZIE MÓWIĄ ZE TO NIE CIĄŻA POMOCY BO OSZALEJE![]()
Kreska jest natomiast jeszcze nie chwiliła bym się wszystkim o ciąży. Jak na 8 dni to i tak jest "słaba" choć zawsze owulacja mogła się przesunąć. Najlepiej będzie iść na betę z krwi i zrobić powtórkę po dwóch dniach.Dodam że test robiłam 8 dni po braku miesiączki i to wieczorem
Hej dziewczyny myślicie że to ciąża? Czy raczej się nie nastawiac